Novák Előd üzent Orbánnak: “azok a rasszisták, akik bőrszín alapján milliárdokat osztogattak…

Novák hatalmas újdonsággal szolgált az új formációról, amiben nyomul. Kiderült, hogy nyugodtan jelentkezhetnek soraikba zsidó származásúak is! 

Novák szerint a rasszizmus….

Nagy lehetőség lehet ez Szegedi Csanádnak, aki a Jobbik korábbi tagja (2003–2012), majd alelnöke (2006–2012) és egykori elnökhelyettese, majd  2009 és 2014 között az Európai Parlament képviselője volt. Szegedi több mint 120 alkalommal szólalt fel Brüsszelben illetve Strasbourgban.  Amikor 2012-ben tudomást szerzett zsidó származásáról, kilépett a pártból és Köves Slomó irányítása mellett békélt meg származásával. Most azonban újra tér nyílhat neki is.

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke csütörtökön az ATV Egyenes Beszéd Kontrában volt meghívott.

Zsidók beléphetnek majd ebbe a pártba?

– kérdezte Krug Emília a műsorban Novák Elődöt.

„Kemény kérdéssel indít”

– válaszolta a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, majd elmondta,

készülő alapszabályuk nem tartalmaz ilyen kitételt és nem akarnak felekezeti kérdésekbe bocsátkozni. többek közt arról is beszélt, hogy a párt készülő alapszabálya nem tartalmaz olyan kitételt, miszerint zsidók ne léphetnének be, és nem akarnak felekezeti kérdésekbe bocsátkozni.

Az alelnök szerint a párt vitaindító 20 pontjában a cigányügyi támogatások felülvizsgálatát is szorgalmazzák, de azt mondja, nem ők a rasszisták, hanem azok, akik

„bőrszín alapján milliárdokat osztogattak”.

Hozzátette, kezdeményeznék azt is, hogy

a bűnöző politikusok dupla büntetéssel legyen sújthatók.

Novák Előd szerint

Magyarországnak jobb lehetne az EU-n kívül, de a Mi Hazánk nem azt állítja, hogy holnap lépjünk ki az EU-ból, csak szeretnénk, hogy legyen egy forgatókönyv erre a lehetőségre.

Azt is megjegyezte, hogy nem gondolja, hogy

a magyar állampolgárság és a magyarság egyet jelentene, de örülök, ha egy cigány származású magyar állampolgárnak van magyar identitása is.

Novák Előd csak tudja! (?) – a kigolyózott jobbikos kitálal

Indul a „mélymagyar” tarha

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük