Novák Katalin 10 centivel a föld fölött.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Novák Katalin 10 centivel a föld fölött….

“Példamutató, klassz politikusaink vannak’ – írta egy lelkes rajongó annak láttán, hogy Szijjártó Péter után Novák Katalin közösségi oldalának kezelője is szaladós képet tett ki az újdonsült köztársasági elnökasszonyról a Facebookra. Hogy miként következik ebből, hogy a politikában otthon van-e a két amatőr sportkedvelő, azt nem részletezte a kommentelő.

Hirdetés

“Aktívan indult a nap Kolozsváron…”

novák katalin

A kommentekből….

“Bár a kép úgy látom ,hogy szerkesztett,de így jó a napot kezdeni! Szép napot Elnök Asszony!”

“Csak a mozgással teljes az éĺet! Jó látni, hogy az egészségmegtartó mindennapi szokások megmaradnak elnökként is. Csak így lehet csúcsteljesítnényt elèrni és megtartani a közêletben is.”

“Épp testben épp lélek Példamutató életmód! Jó egészséget kívánok.”

“Na meg ilyet sem láttam Köztársasági Elnöktől!”

“Szuper sportos, mint a Szijjártó Petike!”

“Wow! Ilyenkor a testőrök is vele futnak? Mert az tök jó, sok embert megmozgat”

“Példamutató, klassz politikusaink vannak.”

“Ez egy montázs. Látszik rajta. A kérdés csak az, hogy miért? Ha valaki államfőkénr vendég, bizonyára nem sportolni megy. Mi a célja ennek???”

Nem csak futni ment….

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke tegnap délután megérkezett Kolozsvárra, derül ki Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusának és magának a nagy utazónak a Facebook-posztjából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyzés

A vendéget a kolozsvári repülőtéren Vákár István, a Kolozs Megyei Tanács alelnöke fogadta. Magyarország frissen beiktatott köztársasági elnöke a Magyar Református Egység Napja köré szervezett eseménysorozatra érkezett Erdélybe, csütörtökön a Fehér megyei Magyarlapádon, pénteken Gyulafehérváron, Bethlen Gábor erdélyi fejedelem egész alakos szobrának felavatásán mond beszédet. A magyar államfő Szentendréről érkezett Kolozsvárra, ahol szerdán a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Erdély épületegyüttesének megnyitóján vett részt.

Novák Katalinnak nem ez az első külföldi útja köztársasági elnökként, szerdán, május 17-én Varsóba látogatott, ahol Andrzej Dudával, Lengyelország köztársasági elnökével, Elżbieta Witekkel, a szejm elnökével és Mateusz Morawiecki miniszterelnökkel tárgyalt.

Futott még….

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Novák Katalin 10 centivel a föld fölött….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.