Sorting by

×

Novák Katalin, a B-variáns

Az év vége híre volt, hogy Novák Katalin felkéretett köztársasági elnöknek, amit örömmel elvállalt lehurrogva mindenkit, aki megkérdőjelezte rátermettségét. Tette mindezt azzal a felütéssel, hogy női mivoltán keresztül az összes magyar “gyengébbik nem” képviselője degradálódik, ha megkérdőjelezik alkalmasságát, mert mi másért is érhetné őt a kritika… Aztán jött Gulyás Gergely kollégája és feladatainak örököse és….

Novák, a jobb híján felkért….

Gulyás Gergely interjút adott az ATV-nek, amiben a Miniszterelnökséget vezető miniszter többek között Novák Katalin köztársasági elnöknek való jelölése kapcsán arról is beszélt, hogy

Novák előtt Kövér László neve is felvetődött.

Gulyás szerint Novák jelölése azt „szimbolizálja”, hogy

„van egy kiválóan alkalmas jelöltünk a tisztség betöltésére”,

és azért a családügyi miniszterre esett a választás,

„mert a több felmerülő jelölt közül Kövér László nem vállalta”.

Kövér megelégszik a házelnökséggel….

Gulyás elmondta, hogy Orbán Viktor először Kövér Lászlót kérte fel államfő-jelöltnek, de Kövér

„egyértelműen jelezte, hogy ahogy korábban, úgy most sem szeretné elfoglalni az államfői széket”.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott,

Kövér ellen „egyetlen fajsúlyos érvet” tudott volna felhozni, azt, hogy „a Fideszben nehezen betölthető űrt hagyott volna a házelnök kivonulása a pártpolitikából”.

A korábbi köztársasági elnökökről azt mondta, nagyra becsüli

„Mádl és Sólyom elnök urak elnöki tevékenységét”, de szerinte Áder János tíz éve úgy látja el az elnöki feladatokat, „hogy az megalapozott kritikára nem adott okot”.

 

Novák Katalin, a B-variáns

átver

Egy hozzászólás itt: “Novák Katalin, a B-variáns

  • 2022.01.01 - 14:59
    Közvetlen hivatkozás

    A címben a B variáns úgy hangzik, mint a vírusnak egy új mutációja. És hogy Kövér nem vállalta? Akkor itt a “ha ló nincs, a szamár is jó” esete forog fenn. Ha Nováknak lenne gerince, nem is vállalná. De a gerincélküliséget jól gyógyítja az új poszttal járó 4milliós fizetés. Hogy morálisan nem oké Novák, az se az érintettet, se orbánt, vagy a fideszt nem izgatja. Erre a posztra egy köztiszteletben álló, ismert, és pártoktól független ember kellene. Novák egyik kritériumnak se felel meg

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.