Novák Katalin diszkriminációja - Városi Kurír

Sorting by

×

Novák Katalin diszkriminációja

Most aztán tényleg kinyílt a bicska a zsebemben. Ez az álkeresztény, “családtámogatós” kormány mindent megtesz azért, hogy megkülönböztessen a rendszer szempontjából jó és támogatandó gyerekeket, családokat és velük ellentétben büntetésre ítéli a többit.

Hirdetés

Tudjuk jól, az alanyi jogon járó családi pótlék befagyasztása éppen azokat a szegény családokat hozta nehéz helyzetbe, ahol semmilyen adókedvezményt nem tudnak érvényesíteni a minimálbért kereső szülők. Nekik, pontosabban az ezekben a családokba születő gyerekeknek súlyos csapás a ma már ötödannyit érő családi pótlék folyósítása, míg a szerencsésebb családokba születő gyerekek szülei egyre több kedvezményt kapnak.

A legújabb őrületet Novák Katalin csütörtökön jelentette be a facebookon

Mentesülnek a bölcsődei térítési díj megfizetése alól a három, vagy több gyermeket nevelő szülők.

Novak Katalin

Novák Katalin a közzétett videóban kiemelte, hogy emellett a gyermek a bölcsődében ingyenesen is étkezhet, így havonta, gyermekenként akár 10-17 ezer forinttal több marad a családoknál.

“Ilyen ingyenes bölcsődei lehetőség nem sok helyen van a világon” – hangsúlyozta a miniszter.

Drága, Katalin! Nagyon igaza van, ilyen diszkrimináció tényleg nincs a világon.

Egyszerűen katasztrófa ez az újabb intézkedés

Nyilvánvalóan nem sajnálom egyetlen háromgyermekes családtól sem az ingyenes bölcsődei ellátást, de lássuk be ez egy újabb diszkrimináció. Az “egykét” vagy egy testvérpárt nevelő nevelő család és/vagy egyedülálló szülőnek kőkeményen be kell csengetnie a bölcsődei ellátás összegét, míg mellettük reggel megérkezik a hét személyes államilag támogatott verdával a “nagycsalád”, a csöppséget beadják a bölcsődébe, a testvéreit pedig tovább furikázzák az óvodába és az iskolába.

Az egy, vagy két gyermeket nevelők pedig mennek a kasszához befizetni a havi ellátást.

Ugye milyen igazságos!?

Szerda este az RTL “Házon kívül” című riportműsorában elhangzott, hogy Magyarországról évente körülbelül 300 állami gondozott gyermek kerül külföldi örökbefogadásra. Ez azért lehetséges, mert ezeket a gyermekeket nem sikerül elhelyezni magyar családoknál. Magyarul az örökbefogadók nem kérik őket.

Így például ma már ezek az állami gondozottak nem kerülhetnek egynemű, meleg vagy leszbikus párokhoz sem, mert a törvény ezt a lehetőséget megtiltotta nekik.

Az anya nő, az apa férfi!

veszély

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.