Novák Katalin elirigyelte Németh Szilárd kollégája „emberarcúvá válós” törekvését

Németh Szilárd közösségi oldalán rágyúrt arra, hogy birkózó-fidesz-politikus mivoltát lazítsa pár zsírban csöpögő gasztronómiai különlegességének receptjével bizonyítva, hogy ő is egy közülünk, pont olyan ember, mint az olvasói.

Bejött volna?

A fidesz-szimpátia mérések azt mutathatják, hogy bejött az emberkísérlet, mert Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Emberi Erőforrások Minisztériuma alelnök, FIDESZ – Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselő közösségi oldalán is megjelent az első hasonló fecske.

„Amikor a kenyér már nem teljesen friss, hanem jó szikkadt, két dolgot szoktam csinálni: fasírozottat vagy bundás kenyeret. Utóbbi készült ma is reggelire a gyerekeknek a néhány napos kenyérből. Nagy kedvenc! Önöknél is így szokott lenni?”

Száraz kenyér felhasználása….

Kedves Katalin! Nagyon köszönjük, hogy családügyi tótumfaktumként gondolt a nemzet családanyáira és megosztotta velünk, miként hasznosíthatjuk a száraz kenyeret! reméljük, ha majd telik nekünk is friss kuglófra, kalácsra, akkor Ön is továbbgondolja a kulináris szolgáltatását és kapunk olyan recepteket is.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük