Novák Katalin keddje: halászlével a bőröndjében repült Prágába - Városi Kurír

Sorting by

×

Novák Katalin keddje: halászlével a bőröndjében repült Prágába

Novák Katalin köztársasági elnöki minőségében férjével -Istvánnal- kedden Miloš Zeman kollégájához látogatott. A “kiküldetés” minden mozzanatáról beszámolt közösségi oldalán, így nyomon követhettük a reptértől a vacsiig.

Hirdetés

Első megálló: reptér

“Prágai látogatással indul a hét. Elnökként ez az első utam, ahova a férjem, István is elkísér. Miloš Zeman köztársasági elnök meghívására érkezünk a cseh fővárosba, ahol a feleségével fogad minket. Holnap, a hivatalos program zárásaként, Petr Fiala miniszterelnökkel egyeztetek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyzés

A hozzászólásokból…

“Áldás legyen életükön és munkájukon.🙏🇭🇺 Nagggyon csinos, kell az a blézer, vagy kabátka…!”

“Ön a kedvencem ! A férje egy szimpatikus, intelligens ember és a gyerekeik helyesek ! Az Önök családja számomra követendő példa ! Sok boldogságot a családnak ! És mellesleg az anya nő és az apa férfi, ez a természet rendje ! (Az “egyéb” párkapcsolatokkal sincs bajom, de a hagyományos családmodelt favorizálom.)”

“Majd ott is putyinozik egy jót, mert az tetszik a cseheknek. Aztán ha az oroszok megharagudnak és elzárják a gázt tőlünk is, akkor majd Szijjártó és Orbán küzdhet, hogy helyrehozza a dolgokat.”

“Nagyon szép pár! Csak egy erős egyéniség tud elfogadni egy ilyen okos nőt. Sok boldogságot továbbra is”

Második megálló: másik reptér

“Vojáci nazdar! Anyanyelvükön köszöntöttem a Prágában minket fogadó katonákat.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyzés

Harmadik megálló: a nagy találkozás

“Nemzeti érdekek, közös értékek, európai elköteleződés. Egy olyan államfővel találkoztam ma, aki számára ezek nem csak szavak. Egy olyan, konfliktusokkal teli időszakban, mint a mostani, szilárd erkölcsi tartásra és világos beszédre van szükség. Szerencsére mindketten tudjuk, hogy sokkal több az, ami összeköt, mint ami elválaszt minket, magyarokat és cseheket. Mindketten elítéljük az Ukrajna elleni putyini agressziót, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a szankciók ne azoknak fájjanak jobban, akik a béke pártján állnak. Abban is egyetértettünk, hogy nem engedhetünk utat azoknak az erőknek, amelyek a V4- es együttműködést igyekeznek gyengíteni. Ahogy tudjuk azt is: a gyereket vállaló fiatalok bátorságára szükségünk van! Köszönöm a tartalmas találkozót, Elnök úr!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyzés

Negyedik megálló: a meglepetés…!!!!!

“Sokszor fejtörést okoz, milyen ajándékot vigyünk a vendéglátónak. Amikor megtudtam, hogy Zeman elnök úr szereti a halászlét, nem volt kérdés, hogy mit viszünk. Örömmel fogadta. Természetesen szegedi!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyzés

A hozzászólásokból….

“Perfect! Így kommunikál és gondolkozik előre egy ügyes és talpraesett,”odavaló”államelnök!!”

“Mióta az én szülőfalumat (Székelykocsárd) is meglátogatta mert szép levelet írt neki egy asszony kinevezése alkalmára, személyesen megköszönni ,még jobban tisztelem.”

“Bajait kellet volna vinni mert a Szegedi a nyomában sem érhet.”

“Én is így szoktam, természetesen a saját ismerőseinknek, barátainknak. Herendiben tálalva főnyeremény, dupla étvágy! Végre, minden elismerésem.”

“Tisztelt Elnök asszony! Ön egy főnyeremény számunkra! Csodálom és tisztelem Önt!”

“Bizonyára, örültek, a nemes gesztusnsnak. A figyelmessegnek, ami talán ha kis mértékben is de hozzá járult, a tárgyalás sikeres ki menetelehez Na, és persze, az intelligens és szolidan csinos, közvetítőnek. ”

Különvélemény….

Dan Dungaci román blogger szerint Magyarország elnökasszonya egy szoknyás Orbán Viktor, ezt az okfejtést az Adevarul blogon tette közzé. A szerző szerint Magyarország folyton kinyújtja a kezét Erdélyért, de Románia rácsap erre ezért, de Budapest egyre beljebb és beljebb merészkedik, ezért Romániának sokkal határozottabb választ kellene adnia. Ennek ellenére Novák Katalin sokkal hatékonyabb Orbán Viktornál, már a kommunikációs politikát tekintve, mégpedig azért, mert a magyar kormány ráeszmélt arra, hogy nemzetközi szinten Orbán Viktor elhasznált figura, ezért kitaláltak egy új kommunikációs eszközt

Magyarország elnökasszonya egy Orbán Viktor szoknyában, aki sokat mosolyog és kocog. Novák Katalin egy orbánista termék, nyugati fogyasztásra

– írja Dan Dungaciu.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.