Novák Katalin, az “Iron-államtitkár”

Novák Katalin Orbán Viktor és Varga Judit -no meg a skacok- és főként legalább egy fotós társaságában utazott Portóba, a Szociális Csúcsra. Mikor pakolta a bőröndjét, eszébe juthatott, hogy edzőcuccra biztosan szüksége lesz a megszokott kiskosztüm mellé, hiszen ép testben, ugye….

Na még 20-at!

Ha már nem sikerült egy életre leszámolni a “gender” szóval -péntek délután még arról szóltak a hírek, hogy a magyar és a lengyel kormány ellenállása miatt kell kihagyni a kifejezést, ami helyett a “férfiak és nők” került volna. Hogy miért adta fel álláspontját a magyar és a lengyel kormány, és fogadta el végül a „gender” szót, egyelőre nem tudni – Novák Katalin úgy gondolhatta, érdemes valami pozitív üzenetttel megörvendeztetnie a magyar híveket. Késülhetett valami ilyesmire, mert pakkjában vitte a kisgatyó-póló kombót, amiben erősítő gyakorlatokat mutatott be jelezve: fizikailag nála minden ok.

“Erőgyűjtés a mai napra. Itt, Portóban, a Szociális Csúcson arról is szó van, hogyan lehet a megszűnt munkahelyeket pótolni, és az oltással biztosítani, hogy mielőbb újra utazni lehessen.”

Nagy divat ez a Fideszben…

Nemrég Szijjártó Péter szállodai szobájából biztosította követőit, hogy nem múlhat el egy nap sem edzés nélkül. A fotós személyét ez esetben is titok övezte.

Csak nem azt a csúfságot akarják elkerülni, hogy bárki elmondhassa róluk, hogy “kövérek?

 

novák

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük