Novák Katalin, az “Iron-államtitkár”

Novák Katalin Orbán Viktor és Varga Judit -no meg a skacok- és főként legalább egy fotós társaságában utazott Portóba, a Szociális Csúcsra. Mikor pakolta a bőröndjét, eszébe juthatott, hogy edzőcuccra biztosan szüksége lesz a megszokott kiskosztüm mellé, hiszen ép testben, ugye….

Na még 20-at!

Ha már nem sikerült egy életre leszámolni a “gender” szóval -péntek délután még arról szóltak a hírek, hogy a magyar és a lengyel kormány ellenállása miatt kell kihagyni a kifejezést, ami helyett a “férfiak és nők” került volna. Hogy miért adta fel álláspontját a magyar és a lengyel kormány, és fogadta el végül a „gender” szót, egyelőre nem tudni – Novák Katalin úgy gondolhatta, érdemes valami pozitív üzenetttel megörvendeztetnie a magyar híveket. Késülhetett valami ilyesmire, mert pakkjában vitte a kisgatyó-póló kombót, amiben erősítő gyakorlatokat mutatott be jelezve: fizikailag nála minden ok.

“Erőgyűjtés a mai napra. Itt, Portóban, a Szociális Csúcson arról is szó van, hogyan lehet a megszűnt munkahelyeket pótolni, és az oltással biztosítani, hogy mielőbb újra utazni lehessen.”

Nagy divat ez a Fideszben…

Nemrég Szijjártó Péter szállodai szobájából biztosította követőit, hogy nem múlhat el egy nap sem edzés nélkül. A fotós személyét ez esetben is titok övezte.

Csak nem azt a csúfságot akarják elkerülni, hogy bárki elmondhassa róluk, hogy “kövérek?

 

novák

2 hozzászólás

  • 2021.05.08 - 10:22
    Közvetlen hivatkozás

    Nem szeretem – enyhe kifejezés – a fideszt és a fideszeseket, de tény, ami tény, Novák Katalin nagyon helyes nő, és Varga Judit nagyon szexi. Ami nem azt jelenti, hogy alkalmasnak tartom őket a pozíciójukra, de azt igen, hogy Orbán jól választott. Az ellenzéknek sem ártana megfontolnia, hogy bármennyire is jó egy jelölt szakmailag, erkölcsileg, stb., ha nem rokonszenves, az emberek kevésbé fognak rá szavazni. Egy képviselőnek nem kell szépnek vagy szexinek lennie, de szimpatikusnak igen. Kövér ember is lehet az. Egyeseknek azonban nem ártana lefogynia, ha nyerni szeretnének. A pocak nem lehet gond, de a toka… /Szubjektív eszmefuttatás./

    Válasz
  • Visszajelzés: Ha már az igazságügyminiszter hegedülős focista, akkor Novák Katalinnak is kell valami emberközeli hobbi... - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük