Novák Katalin "merése": ismerem a magyar emberek első száz problémáját - Városi Kurír

Sorting by

×

Novák Katalin “merése”: ismerem a magyar emberek első száz problémáját

Ha a totális ostobaság szóhoz jutna (és persze szóhoz jut), ugyanazt mondaná, amit Novák Katalinnak sikerült kiadnia magából. “Ki merem jelenteni, hogy a homoszexuálisok örökbefogadásának kérdése pillanatnyilag nem szerepel a magyar emberek első száz problémája között, és mi eszerint állunk a kérdéshez.”

Hirdetés

Egyrészt érdekelne, hogy Novák Katalin legújabb felmérése szerint vajon mi szerepel a magyar emberek első száz problémája között?

Másrészt attól tartok, hogy a magyar emberek első száz problémája között nem szerepel mondjuk az autista gyerekek szakszerű ellátása, vagy az, hogy a mozgássérültek akadálymentesen tudják megközelíteni a középületeket, ám ennek ellenére – Novák Katalinnal ellentétben – én azt gondolom, hogy ha csak egyetlen autusita vagy mozgássérült lenne az országban, akkor sem rázhatná le magáról a kérdést a kizárólag csak a száz legfontosabb problémára koncentráló magyar kormány.

Aztán fogalmam sincs, hogy például Tormakápolnától Hetyefőig és Dinnyeberkitől Külsősáradig hány embert foglalkoztat a felcsúti Puskás Akadémia és az Alcsútdobozi arborétum között közlekedő (ha egyáltalán közlekedik még) kisvasút (mégis kormányhatározat döntött a kiemeltnek minősített beruházásról), vagy a gomba módra szaporodó budapesti stadionok problematikája.

Szerencsére ugyanakkor a Fidesz képes volt a magyar emberek számára valóban prioritást képező nemzeti problémára, az alkoholizmusra adekvát választ adni,

adómentessé téve a házilagos pálinkafőzést és ezt a vívmányt határozottan és hősiesen megvédve a libernyák Nyugat támadásai ellenében.

A fentiekkel szemben viszont egészen biztos vagyok abban,

hogy a magyar emberek első száz problémája között valahol ott szerepel a Fidesz-politikusok látványos, rapid, ámde felettébb gyanús meggazdagodása, úgyhogy – Novák Katalinnal szólva – kezdjenek végre eszerint állni a kérdéshez.

És abban is biztos vagyok, hogy a magyar emberek első száz problémája között valahol ott szerepelnek a keresztény családmodellt napi rendszerességgel visszakérődző fideszes politikusok egyre csiklandozóbb magánéleti környülállásai.

Engem ugyan nem érdekel mindez, meglehet, rossz magyar ember vagyok, de ha a többséget igen, akkor Novák Katalinék kezdjenek végre eszerint állni ehhez a kérdéshez is. És még lennének ötleteim, ám lebeszélném Novák Katalint és hatalmat gyakorló társait arról, hogy a teljes szellemi nihilt és inkompetenciát, továbbá a saját feladatkörük totális félreértését tükröző, tisztességtelen manipulációról (amelynek egyébként sem a felelős kormányzásdhoz, sem a sokat hangoztatott keresztény szellemiséghez nincs köze), hogy a magyar emberek vélt vagy imaginált „első száz problémájához” kezdjenek igazodni.

Annál is inkább, mert százegytől lefelé is akadhatnak problémák.

Forrás

kibertámadás

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.