Ha már az igazságügyminiszter hegedülős focista, akkor Novák Katalinnak is kell valami emberközeli hobbi…

Novák Katalin Orbán Viktor és Varga Judit -no meg a skacok- és főként legalább egy fotós társaságában utazott Portóba, a Szociális Csúcsra. Mikor pakolta a bőröndjét, eszébe juthatott, hogy edzőcuccra biztosan szüksége lesz a megszokott kiskosztüm mellé, hiszen ép testben, ugye….

Gondolom, PR-tanácsadók mondták a Miniszterasszonynak,

ha már az igazságügyminiszter ilyen hegedülős focista, akkor neki is legyen valami emberközeli hobbija — ha már a politikai tevékenysége teljesen elszakadt a valóságtól és az emberektől – kezdte bejegyzését Facebook oldalán Bősz Anett, a a Magyar Liberális Párt elnöke.

„Tisztelt Miniszterasszony, ahogyan Varga Juditnak a jogállami normák őrzése és a jogegyenlőség, a demokratikus intézmény rendszer épsége lenne a feladata, az öné meg az, hogy a családpolitikában meghallja azokat a hangokat, hogy egy egyre reménytelenebbül szétszakadó társadalom leszakadó rétegei számára nyújtson kezet, ami nem engedi, hogy hazánkban legyenek olyanok, akik az anyagi helyzetük miatt szorulnak ki az alapvető jogaik gyakorlásából is. Persze, ön a családokért felelős tárca nélküli miniszterként arra is kínosan ügyel, hogy ne csak a piacgazdaság és a nem létező szociális háló árnyoldalán talált emberek szoruljanak ki a jogaik gyakorlásából, de azok is, akik például egyedülállóként örökbe fogadnának egy gyereket – netalántán szivárványcsaládként.

Szóval, kedves Miniszterasszony, ez az edzés pont olyan, mint a munkája: PR-nak nagyon jó, de mielőtt a sajtósa ellövi a fotót, legközelebb nézze meg, hogy a csuklója betörik-e a használt tornaeszközök alatt, és hogy nem azt a végtelenül kínos pillanatot örökíti-e meg, amikor éppen a térdére tett könyökével elcsalni igyekszik egy mozdulatot.

Mondjuk, a karikagyűrű szépen látszik a fotón,

azt én is látom, gondolom, az egyik fő cél ez volt vele, a mosolyon kívül, amit nem kell mindig odaerőltetni az arcára (mert hiteltelen). Semmit sem segít azon, hogy ön egy kirekesztő gondolkodású, több társadalmi csoportot azzal a szép aranygyűrűs, saját kezével sodort rosszabb helyzetbe, de egyébként jónak tűnnek a sajtópróbálkozások a 2010 óta fennálló „középszer diadala” című kormányzati játékban.

Önnek és a focista kollégájának további kellemes társadalomrombolást, jó hegedülést, olcsó szélgépeket kívánok

-utóbbi akkor jön igazán jól, ha az önök feladatai teljes kudarcának bizonyítékaként egy korábbi családon belüli bántalmazónak láthatási jogot adunk, aki ezt arra használja, hogy megöli két gyermekét. Jó edzést és jó mosolygást kívánok Miniszterasszonyoknak!”

 

novák

One thought on “Ha már az igazságügyminiszter hegedülős focista, akkor Novák Katalinnak is kell valami emberközeli hobbi…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük