Emlékeznek arra a jelenetre, amikor a Becstelen brigantykban (Inglourious Basterds) Hans Landa (Christoph Waltz) a párizsi kávéházban Shosanna Dreyfust (Mélanie Laurent) meghívja egy rétesre és mielőtt késsel, villával elkezdene falatozni tejszínhabot kér a pincértől?

Na, szóval én a gyümölcsjoghurtot szoktam betenni a mélyhűtőbe. Nem túl sokáig hagyom benn, nem szabad igazán összefagynia, inkább csak úgy félig, de azért már ropogjon egy kicsit…

Ilyenkor érdemes elővenni, a saját dobozából kifordítani mondjuk egy müzlis tálba és most jön az a bizonyos tejszínhab

Jól körbe kell fújni Debic tejszínhabbal (a Chefmarket.hu-n kapható) és utána lehet fogyasztani…

Egy lépéssel bonyolultabb megoldás, ha alapnak veszünk görög stílusú joghurtot, abba a szezonnak megfelelő nyári gyümölcsöt: epret, málnát, kajszibarackot keverünk és mindez utána megy a hűtőbe, majd fagyasztás után ugyanúgy megkapja  a tejszínhab “pakolást”.

miniszter

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét