A legutóbbi kormányinfót nyugodtan átnevezhették volna Lázár hazugság-shownak. A kancelláriaminiszter még a tőle megszokottnál is pökhendibben hazudozott. Látszott rajta, új neki az élmény, hogy sarokba szorították pártját és őt is. Elsődleges téma persze itt is hazug kampányvideója volt, amihez szándékaik szerint a gyönyörű Bécs adta volna a hátteret.
[mnky_ads id=”10551″]


A Bécsben élő séf, Lakatos József nyílt levele Lázár Jánosnak

Tisztelt Lázár Úr!

A bécsi kirándulásával kapcsolatban, teljes szívünkből visszautasítjuk az Ön véleményét Bécs városával kapcsolatban! Az Ön megnyilatkozása hazug, arcátlan, pimasz és romboló!

Nem kevés magyar állampolgár naponta dolgozik Bécsben, akiket sért az Ön videója. Nem beszélve az osztrák emberekről! Én 28 éve élek Ausztriában, elvárom, hogy ha Ön átjön Bécsbe, akkor viselkedésével legyen méltó Magyarországhoz és próbáljon kulturáltan viselkedni és ne állítson valótlan dolgokat!

Bécs a világ legélhetőbb városa!! Tiszta, gyönyörű! Nem kevés ember dolgozik naponta azért, hogy ez a város olyan legyen, amivel a turisták és a belföldiek elégedettek és büszkék! Ellenben Budapesten kellene kicsit körülnéznie! Milyen autópályán lehet elérni Budapestet? – kritikán aluli! Először a saját „szemétdombján” seperjen, utána a szomszédén! 

Amúgy szeretném megköszönni annak a sok-sok magyarnak, aki kint dolgozik naponta, hogy munkájával elismerést szerez Magyarországnak!!! Ön kijön és egy pillanat alatt tönkre tesz mindent! Elvárjuk, hogy kérjen bocsánatot hazug állításaiért!

Javaslom: ezentúl utazzon Ázsiába!

Nem a migránsokkal kell riogatni a magyar embereket! Úgy kell kormányozni, hogy a választók újra Önöket válasszák meg!

  • Ne legyen magánnyugdíj-lenyúlás
  • Ne legyen Eliosz ügy
  • Ne legyen korrupció
  • Ne legyen mutyizás
  • Ne legyen állami földek lenyúlása
  • Ne legyen EU-s pénzek elsikkasztása
  • Ne a mi adókból fizessék a külhoni magyarok szavazatvásárlását és még sorolhatnám …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét