Nyilvános a Czeglédy-szerződés – böngéssze!

Mint arról beszámoltunk, Újbudán és Erzsébetvárosban is megbízást kapott Czeglédy Csaba ügyvédi irodája. A lépésre az ellenzéki pártok között éles szóváltás alakult ki.

Üvegzseb….

Erzsébetváros DK-s polgármestere, Niedermüller Péter közleményben tudatta, hogy az átláthatóság jegyében nyilvánossá teszi a szerződéseket.

„a Demokratikus Koalíció mindig is fontosnak tartotta az átláthatóságot és a tisztaságot. Eszerint jártunk el akkor, mikor nyilvánosságra hoztuk kampányköltéseink elszámolását, és így járunk el most is, amikor a Fidesz kormány által koncepciós perekbe fogott, és a Fidesz és lakájmédiája ellen több száz pert megnyert Czeglédy Csaba önkormányzati szerződéseit tárjuk a nyilvánosság elé.”

Kihangsúlyozta, hogy büszkék arra, hogy

„egy olyan elszánt és tapasztalt jogász fogadta el felkérésünket a volt fideszes önkormányzatok átvilágítására és a korrupciógyanús ügyek feltárására, mint Czeglédy Csaba.”

Íme a szerződés….

Czeglédy Csaba Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatával kötött ügyvédi megbízási szerződése az alábbi itt érhető el.

Egy hozzászólás itt: “Nyilvános a Czeglédy-szerződés – böngéssze!

  • Avatar
    2019.11.10 - 12:54
    Közvetlen hivatkozás

    Lényegtelen a szerződés ….ez az ember diákok pénzét nem kezelte normálisan , mit várjunk egy olyan fiataltól akit már az első munkahelyèn becsapnak ? Hogy lehet hogy ez az ember közpénz közelbe kerül ?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük