Sorting by

×

Puzsér Róbert: az a nép, amelyik eltűri, hogy nyitva tartsanak a kaszinók, mialatt éttermek és edzőtermek épp tönkremennek, szolgák gyülekezete

Sokan, sokféle megközelítésből véleményezték a tényt, hogy továbbra is érvényben van Magyarországon az éttermek, presszók, színházak zárva tartása és este 8-kor megszűnik az élet az országban. Most Puzsér Róbert facebook-posztjában leírt gondolatait olvashatják.

“Ha csak egy érvet mondhatok,

hogy miért takarodjon ez a romlott, cinikus, gazember kormány, az az, hogy még most is nyitva tartanak a kaszinók.

Bezáratják az éttermeket, az italkiméréseket, a színházakat, a mozikat, a közösségi tereket: tönkreteszik tízezrek megélhetését és százezrek mindennapjait, a kulturális és szociális életet, de a játékasztaloknál este hétig forog a rulettkerék.

Akár a Rákosi-rendszerben: ok nélkül záratják be, és büntetik meg a Madách téri Központot, mert túl sokan álldogáltak előtte, és ettek a nyílt utcán, miközben az elitjük lazán blackjackezik a zárt térben – ők járvány felett állnak.”

“Tudom, hogy az ellenzék megéri a pénzét

Látom a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vezette válsztási szövetséget, és mondhatom: lever tőle a víz. Látom, hogy az ellenzék még több szigort meg még hosszabb karantént követel, én is olvasom a baloldali és liberális újságírókat, akik szemérmetlenül riogatják és terrorizálják a közvéleményt, akik Orbán rendőrségének önkényes fellépését ünneplik, s akik nap mint nap azon versengenek, hogy melyikük tud ijesztőbb adatokkal előrukkolni.

Csakhogy ez egy kétharmados rendszer, melyet Orbán Viktor és bűnbandája teljhatalommal vezet

– el kell zavarni, bármi jöjjön is helyette.

Mert az a nép, amelyik ezt eltűri, nem érdemel sem szabadságot, sem biztonságot, sem demokráciát, sem jogállamot, sem Európai Uniót, sem európai béreket. Az a nép, amelyik eltűri, hogy nyitva tartsanak a kaszinók, mialatt éttermek és edzőtermek épp tönkremennek, szolgák gyülekezete.”

fugyu

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

10 hozzászólás

 • 2021.01.28 - 12:32
  Közvetlen hivatkozás

  A MINIMUM, hogy Puzsér Róbert minden szavával egyetértek. IGAZA VAN!!! Aggodalmam “csupán” amiatt van, hogy TELJHATALOMban ér-e bármit is, a választásnak csúfolt szinház…?!

  Válasz
  • 2021.01.28 - 13:19
   Közvetlen hivatkozás

   Kell, hogy legyen választás,még ha megcsúfolt színház is az egész! Talán ebből okulva felébred ez a nép. Mert ez egy ilyen nép és nem most lett ilyen! Több mint ezer év történései mutatják a benne lakóemberek nem képesek emelt fejjel járni, gondolkodni! Elismerik az általuk választott és őt képviselni hívatott egyedeket uraiknak, holott szolgálatra kérték fel és választották meg, aki szólni mer ez ellen azt csendre intik, lehurrogják. Ez a magyar ember!

   Válasz
  • 2021.01.28 - 17:48
   Közvetlen hivatkozás

   Volt már olyan a világtörténelemben, hogy politikai gyilkosság vetett véget egy diktátor életének és utána a nép sorsa jóra fordult….Ha viszont ez nem így van, akkor 2022-ben minden normális magyar ember, azaz minden nem fideszrajongó ember menjen el szavazni, és adja voksát a közös ellenzéki jelöltre és pártra.

   Válasz
   • 2021.01.31 - 18:46
    Közvetlen hivatkozás

    na,majd az uj kormany bezaratja a kaszinokat,es minden ettermet kinyittat. Ja,meg nem fognak lopni,.persze..

    Válasz
 • 2021.01.28 - 17:54
  Közvetlen hivatkozás

  Teljesen igaz! Nem kell választás, felelős, szakértői kormány kell. Bármikor leváltható és elküldhető legyen, feleljen a vagyonával, legyen felelősségre vonva, ha rosszul végzi a dolgát. Engem egyetlen dolog érdekel, működjön az ország, a megbízott irányítók a mi érdekeinket szolgálják, nemi, ideológiai, vallási hova tartozásukra nem vagyok kíváncsi, ezt felejtsék otthon a 4 fal között.

  Válasz
 • 2021.02.10 - 07:30
  Közvetlen hivatkozás

  Ettől a néptől az utóbbi 30 évben mindet elvettek . Elvették a nyugalmát elvették az igazságban vetett hitét, gyermekei jövőjét, az öregkor tisztességét nyomorba a taszítását, elvették házaikat, lakásaikat nyomort ,bűnt és szenvedést tettek a nyakunkba rabigaként. Még mit akarnak tőlük uraim és hölgyeim akik az elmúlt 30 évnek a nyertesei voltak és vannak , még mit.Most amikor a szarba vannak és a szar már a szájukig ér és a gazemberek hatalma már őket is veszélyezteti ,na akkor hivatkoznak arra népre akit a 30 év alatt tönkre tettek, kifosztottak ,hogy most már aztán tegyen rendet. Nem alkalmas rá

  Válasz
 • Visszajelzés: Telex: olyan a hangulat a kaszinókban, mintha nem lenne járvány! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.