Ő az a bombagyáros, aki azt állítja: egymillió márkát adott át Orbán Viktornak egy táskában. Persze nem azt vizsgálják, mi a helyzet a pénzzel. Hamis tanúzás bűntettének gyanúja miatt nyomoznak Clodo ellen…
[mnky_ads id=”4666″]
[mnky_ads id=”4670″]
Clodót 2001-ben tíz év fegyházra ítéltek Magyarországon, de 2005-ben kiadták Németországnak egy német bírósági döntés alapján. Többek között robbanószerrel való visszaéléssel és maffiatagsággal vádolták. Németországban bankrablás és más súlyos bűncselekmények miatt jogerősen elítélték, emberöléssel és más bűntettekkel gyanúsították, továbbá több ország hatóságai egybehangzó információkkal rendelkeztek arról, hogy Clodo részt vett a nemzetközi fegyver- és kábítószer kereskedelemben.

Clodo több alkalommal tett bizonyítatlan állításokat a magyar politikai élet kulcsszereplőiről. Pédául 2013-ban HVG szólaltatta meg, idén februárban pedig az Átlátszó hozta le Jürgen Roth könyvrészletét, amelyben arról beszélt, hogyan vitte el az orosz maffiózó, Szemjon Mogiljevics, azaz Szeva bácsi pénzét ismert politikusoknak.

Az első Orbán-kormány egyébként pont azért számolta fel a Kurír című napilapot, mert az megírta, hogy a választási kampány idején elkövetett robbantások előtt Pintér Sándor még ellenzékben találkozott a robbantós Clodoval. Clodo többi állításával ellentétben ez bizonyíthatónak tűnt, hiszen a bombagyáros élettársa egy televíziós műsorban megerősítette, hogy „egy volt magas rangú rendőri vezető” többször is járt náluk.

(Forrás: 444, Téveszme zúzda)
[mnky_ads id=”3390″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét