Obama UFO-történetei - Vannak, de még sincsenek? - Városi Kurír

Sorting by

×

Obama UFO-történetei – Vannak, de még sincsenek?

Olykor nagyon szórakoztató lehet az Egyesült Államok volt elnökének lenni. Örökségről akar beszélni és arról, hogy az utódok hogyan teljesítenek, az emberek zömét azonban ez nem érdekli felényire sem, mint az, hogy mit tud az UFO-látogatásokról, vagy a titkosított 51-es körzetről.

Hirdetés

Hamarosan teríti lapjait a CIA is

Barrack Obamát az utóbbi időben meglehetősen sokat kérdezték az “Idegenekről”. Valószínűleg annak következtében növekedett meg az érdeklődés, hogy a CIA kénytelen lesz a közeljövőben kiadni az azonosítatlan repülő tárgyakról (UFO-k) szóló fájlokat a kongresszusnak. A múlt héten a Late Late Show-nak adott interjúban a volt elnököt, Reggie Watts megkérdezte, van-e elmélete az ufókról, vagy – amint hivatalosan ismertek – azonosítatlan légi jelenségekről (UAP).

“Ha az “Idegenekről””kérdezel, vannak olyan dolgok, amelyeket egyszerűen nem mondhatok el neked.”

– válaszolta a volt elnök.

Az az igazság, hogy amikor hivatalba léptem én is rákérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy van-e valahol olyan labor, ahol az idegen példányokat és az űrhajókat tartjuk? Kicsit kutattak, és a válasz nemleges volt. (…) De annyit mondhatok: vannak felvételek olyan tárgyakról az égbolton, amelyekről nem tudjuk pontosan, hogy mik azok, nem tudjuk megmagyarázni, hogyan mozogtak a pályájukon, mert nem volt könnyen magyarázható mintája ezeknek a mozgásoknak.”

A hét témája volt az UFO-jelenség

Ha az  idegenek végre  kapcsolatba lépnének velünk, nagyon sok kérdésre kaphatnánk választ. Obama a  New York Times Ezra Klein  podcastjának adott interjújában  elmondta, hogy amit megtudott a témáról, nem sokat változtat a világszemléletén, de a társadalomban változásokat hozhat majd a biztos tudás.

“Érdekes. Ez egyáltalán nem változtatna a politikámon, ami azon alapul, hogy  mi emberek csak apró organizmusok vagyunk ezen az űr közepén úszó kis pöttyön. (…) Amikor nehéz politikai időket éltünk át, és megpróbáltam felvidítani munkatársaimat, elmondtam nekik egy olyan statisztikát, amelyet John Holdren, tudományos tanácsadóm mondott nekem, vagyis hogy az ismert univerzumban több csillag van mint a Föld bolygón homokszemek száma. “

A volt elnök, kifejtette, reméli, hogy az idegeneket felfedezzük egyszer, -a neki bemutatott forgatókönyv szerint küldött szondák segítségével- ám ennél is fontosabb észre venni, mennyi közös van bennünk a Földön, és hogy ez sokkal fontosabb, mint a különbségeink.

“De kétségtelen, hogy amennyiben megismernénk az idegeneket, azonnali viták lennének, beindulna a fegyverek fejlesztése. (…) Új vallások bukkannának fel. És ki tudja, milyen vitákba keverednénk.”

(ILF Science)

Biden is tudja, de ő se’ mondja

 

ufo

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.