Sorting by

×

Ők a horoszkóp örök szinglijei, de jól áll nekik

Azt állítja a horoszkóp és ha “Ő” mondja akkor biztosan úgy is van, hogy akadnak olyan emberek, akiknek nem teher az egyedüllét, nagyon jól feltalálják magukat akkor is, ha nincs mellettük egy társ, sőt, lehetséges, hogy még jobban is érzik magukat. Ez a 3 csillagjegy mindenképp sokkal jobban érzi magát  egyedül, de nem magányosan, mint egy állandó párkapcsolatban.

Vízöntő

Független, és talpraesett személyiség, mindig tudja, hogy mit akar, és megtesz mindent, hogy el is érje a céljait. Széles látókörű, kreatív, kissé különc. Néha úgy érzi, hogy minden szabálynak felette áll, ami bizony nem tesz jót egy párkapcsolatban. ,Hajlamos arra, hogy teljesen elszigetelje magát az emberektől, minimálisra redukálja az ismerősei számát. Szinte “kötelességének” érzi, hogy más csináljon, mint az átlagos ember, és ezért nagyon sokan felfigyelnek rá. Arra sem hajlandó, hogy egy hagyományosnak tartott párkapcsolatban, családi életben éljen. Fontos számára, hogy sokat legyen egyedül, hogy meg tudja őrizni a függetlenségét, éppen ezért az is előfordulhat, hogy nem feltétlenül szeretne gyereket. Mondja a horoszkóp.

Ikrek

Egy igen sokoldalú, és nyitott személyiség, de éppen ezért sokszor nagyon kiszámíthatatlan. Párkapcsolatban eléggé nehéz vele az élet, mert minden döntés előtt az éppen aktuális hangulata határoz. Talán ezért is boldogul jobban szingliként, mint párkapcsolatban. Igen pörgős személyiség, körülötte állandóan kell történjen valami, mert különben nem érzi jól magát a bőrében. Néha biztonságra, néha pedig szárnyaló szabadságra vágyik, éppen ezért nagyon kiszámíthatatlan lenne vele az élet.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.