Ők a manipuláció királyai a horoszkóp szerint - Városi Kurír

Sorting by

×

Ők a manipuláció királyai a horoszkóp szerint

Mindig az történik, amit ők akarnak. Elég kellemetlen érzés mások manipulációjának áldozatul esni, főleg azért, mert mire észrevesszük, már régen a “bábjaik” vagyunk. Azok, akik manipulációt alkalmaznak nem mindig tudatosan teszik, de akárhogy is, megtörténik, állítja a horoszkóp. Ha te is egyike vagy azoknak, akik hajlamosak manipulációra, még nem kell elásnod magad, hiszen jó ügy érdekében is használhatod a képességedet, mint például egy konfliktus helyes irányba terelésére. Lássuk, a 4 csillagjegyet.

Hirdetés

Ikrek

Kétségtelenül te vagy az egyik legbarátságosabb jegy a zodiákusok között, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudod ügyes trükkökkel rávenni a többieket, hogy azt tegyék, amit akarsz. A karizmád és a bájod nagy segítségedre van és mivel minden helyzethez ügyesen tudsz alkalmazkodni, sokak bizalmát elnyered. Minél barátságosabbnak és megbízhatóbbnak mutatkozol, annál nagyobb befolyásod van másokra. Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elött áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerűen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezőket is, figyelmezetet a horoszkóp.

Rák

Te más vagy, mint a többi jegy ebből a szempontból, hiszen dühössé válsz, ha azt állítják rólad, hogy manipulatív vagy. Nem akarod beismerni és éppen ezért, szinte tudatában sem vagy, amikor csinálod. Aztán jön a bűntudat és megpróbálod megmagyarázni, hogy mindent csak a mások érdekében tettél. Meglehet, hogy ma a szokásosnál jobban kénytelen megőröltetni magát, hogy haladjanak a dolgok, de hát ugye, a siker néha nem adja magát egyszerűen, s ahhoz, hogy elérjük, olyan gyakran olyan dolgokat is meg kell csinálnunk, amelyek nem tartoznak éppen a kedvenc elfoglaltságaink közé. Legyen kitartó és áldozatkész, s akkor meg lesz a gyümölcse erőfeszítéseinek!

Oroszlán

Az elvárásaid a világgal szemben igazán magasak, és ha az, amiben részesülsz, nincs összhangban a kívánalmaiddal, hát nem félsz használni másokat a céljaid elérésére. Ha valamit a fejedbe veszel, nem finomkodsz és addig meg sem állsz, amíg meg nem kapod, amit akarsz. Tudod jól, hogy mikor mit kell tenned. Mindenképpen érdemes ma elgondolkodnia azon, kedves Oroszlán, hogy hogyan tehetné praktikusabbá, s egyben hatékonyabbá is munkáját, cégét, amennyiben ugyanis sikerül ma kidolgozni erre egy jól működő mechanizmust, az hosszú távon igen nagy anyagi nyereséggel járhat majd!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.