Ők sem hülyék, a nyúltagyuk környékén már szólna a sziréna…..

A titok addig titok, amíg csak én tudok róla, és az is csak addig, amíg nem iszok eleget. Nagyjából ez a titok pontos definíciója imádott nagyapám szerint.

Az meg az én meghatározásom,

hogy a retkes kis diktatúrák szánalmas végjátékuk, utolsó vonaglásuk időszakában a titok még ennél is illékonyabb dolog. Nincs ilyen, nem működik, vagy, ha látszólag igen, akkor is csak ideig-óráig. Az történelmi tény, hogy „ezek” (a jobb napokat is látott, a saját hatalmába belehibbant elit), „ilyenkor” (zuhanórepüléssel közelítve a betonhoz) már isznak is rendesen. Például Hitler bukása előtti hetekben józan embert már nagyítóval sem lehetett találni a bunker környékén.

Ja! Meg „borkaiznak” is, mint állat

Pia, kurvák, kokó. Mert ANNYIRA azért ők sem hülyék, hogy a nyúltagyuk környékén ne szólna a sziréna, immár állandósulva és üvöltve, hogy ebből börtön lesz, abból is az izgalmasan hosszú fajta. Nagy pech, mondhatni egyéni szoc.probléma, hogy a hangokat már nem tudják ki sem kapcsolni. Ezért kell a pálesz, a csíkok, meg a rahedli lotyó. Hátha enyhül a páni félelem. Legalább, az egyre vadabb bulik idejére. Legalább egy picit. Haha! De nem enyhül. A díszes kis csapatra nézve – és csókoltatom Rogán miniszter urat, a szép zöld, kisimult arcával – ez totál reménytelen.

Így mit lehet tenni?

Talán jönnek a még erősebb whiskyk, a még féktelenebb csajok (a kurva olyan pejoratív), a még távolabbi tivornyák. Nem tudjuk. Mert EZ TITOK! De azt persze igen, hogy az érintett kollégák – ugyan ők, magukat MÉG, mindig nemzeti tőkéseknek, hatalmi elitnek gondolják, én pedig MÁR a börtönben spanglit csencselő elítélteknek, de ez más kérdés – szóval a Vár környékén ideiglenesen lebzselők feje egyre inkább hasonlít valami rég lejárt szavatosságú és a napon nyitva felejtett vagdalthúskonzervre, mint felelős politikuséra.

Meg azt is tudjuk, hogy a leltár szerint

a honvédség állományába tartozó, nem kormányzati, nem luxusgépek, lassan mély ösvényt vágnak az égen, néhány nyomorult üdülőhely és offshore-paradicsom (tapintatosan nevezzük most így a nagyüzemi pénzmosás ismert helyszíneit) meg a ferihegyi kormányzati terminál között, mint például Málta, Abu Dhabi, Dubaj, Las Vegas, Panama vagy a Kanári-szigetek.

Ez MÁR kiderült. Meg az is, hogy ezeknek a mi pénzünkből gründolt, hivatalosan honvédségi, látszólag kormányzati, valójában inkább a Kedves Vezető csecsebecséinek, közel sem hivatalosnak tűnő útjait, azok célját, résztvevőit, (vajon hány évesek voltak khm….a kedves hölgyek?), költségeit, 30 évre titkosították! Szigorúan államérdekből.
Pfff! Titkosították. Ezt is. Tudják mit? Szánalmas! Undorító! Nevetséges! Az egész bagázs az!

Nem adok három évet és mindent tudni fogunk

Minden titkát, ennek a pállott, döglődő, beteg rendszernek és tobzódó vezetőinek. És hányni fogunk tőlük. Meg a titkaiktól is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük