Connect with us

Bulvár

Ököljog -a szó szoros értelmében!- a Fideszben? Videófelvétel az elfajult vitáról… – Frissítve!

50.000 Fidesz-talpas les Önre, ha Budapesten bóklászik, de otthonában is felüthetik a fejüket...
Megosztás

Azt mostanság nem tagadható, hogy a Fidesz soraiban eddig elképzelhetetlennek tűnő indulatok dúlnak, a zavarodottság jelei tetten érhetők. Az, hogy az alábbi videófelvételen látható eset ennek durva bizonyítéka, vagy csupán egy „kocsmai verekedésbe fajult nézeteltérés” kórházi ellátást igénylő esete, az egyelőre nem eldönthető.

„Csak a Fidesz!” Nézzétek! Mennyire szeretik egymást!

A Mindenki Magyarországa Néppárt birtokába került annak a térfigyelőkamerának a felvétele, amelyen az látható, hogy egy keceli kocsmában február 9-én valamivel 8 óra után két helyi fideszes politikus egy harmadik férfi társaságában először csak indulatosan vitatkozik, majd az egyikük nem bírja tovább, és lekever egy pofont a másiknak, amivel aztán nagy verekedés tör ki.

A szereplők….

„Az asztal végén Dr. Agócs ÁkosA képviselő (FIDESZ), a Kulturális, Sport és Idegenforgalmi Bizottság elnöke. Az illető, aki először üt, Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok – Haszilló Ferenc, polgármester által megbízott – vezetője. Verba József Haszilló Ferenc oldalán (FIDESZ) a 2024-es választásokon képviselő-jelöltként indul. A tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették. Vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt.

S mindez a fidesz sajátos kereszténysége és a szeretet jegyében!”

-áll a portálunkhoz is eljuttatott bejegyzésben. Egyelőre sem a Fidesz sajtóosztálya, sem Verba József nem reagált a történtekre.

Frissítés!

„Agócs Ákos önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott, Verba József pedig nem lesz a Fidesz jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon”

– tudatta az Indexen keresztül a Fidesz sajtóosztálya nem sokkal azután, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom közzétette azt a keceli kocsmában rögzített felvételt, amelyen két kormánypárti politikus esett egymásnak. A „kifejtős változat”:

„A Fidesz–KDNP az erőszak minden formáját elítéli, amely semmilyen nézeteltérésre nem válasz. Így elítéljük a Kecelen történt esetet is. Dr. Agócs Ákos önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott, Verba József pedig nem lesz a Fidesz jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon”.

Az RTL úgy tudja: mivel alig hónapokra van a következő önkormányzati választás,

Agócs megüresedett helyéért nem lesz időközi, a pozíciót az a jelölt fogja elfoglalni, aki a 2019-es választásokon a képviselő-testületbe be nem választottak közül a legtöbb szavazatot kapta. Ez a valasztas.hu adatai szerint Városi Anett független jelölt lenne.

Kapcsolódó

Szerző