Október első hétvégi horoszkópja! - Ez a hétvége a "hasznos dolgot csinálás" ideje - Városi Kurír

Sorting by

×

Október első hétvégi horoszkópja! – Ez a hétvége a “hasznos dolgot csinálás” ideje

Nyilas

Ez a hétvége az egészség jegyében teljen! Az időjárás változáshoz hozzá kell szoknia a szervezetednek. Pár napja még kánikula volt, most meg hűvös, szeles, esős az idő. Ez tökéletes alkalmat teremt, hogy meleg levest főzzetek együtt, és összebújjatok egy nagy, puha pléd alatt.

Hirdetés

+ ajcsi szombati horoszkóp

Karrierje, vagy magánélete, most a kelleténél kicsit jobban kényszerítheti a nyilvánosság elé, esetleg kötelezõ programokon való részvételre, vagy protokolláris társadalmi élethelyzetekbe, melyeket, a fennálló korlátok miatt, nehezen viselhet, ugyanakkor azonban érdemes tudnia, hogy a mai szerepvállalása, hosszútávon, rendkívül jótékony hatással lehet az elõmenetelére, kapcsolataira, miközben, talán egy-két új szövetségesre és barátra is szert tehet a nap folyamán. Tartson ki és álljon helyt ma, s nem fogja megbánni az áldozatvállalást!

Bak

Forduló ponthoz ért az életed: a héten nagy változások indultak el. Ez ijesztő lehet, ami idegessé tehet téged. Ugye, tudod, hogy ilyenkor a párodnak még több türelemre van szüksége, hogy elviselje a kellemetlen, arrogáns stílusodat. Legyél hálás neki!

+ ajcsi szombati horoszkóp

Ma könnyen egy heves szerelmi kapcsolat kibontakozása kerülhet képbe, ráadásul egy olyas valakivel, aki igencsak rokonszenvez önnel. Ez egyrészrõl egy nagyon szeretõ és támogató kapcsolatnak ígérkezik, másrészrõl azonban komoly aggályokkal töltheti el. Ne engedje azonban, kedves Bak, hogy a veszélyeztetettség érzése elvegye kezdeményezõképességét, életigenlését! Jusson eszébe, hogy valójában soha nincs garancia az örökké tartó szerelemre, hát adjon egy esélyt ennek a dolognak, s engedje közelebb kiszemeltjét, hogy jobban megismerhessék egymást.

Vízöntő

A mama főztjénél nincs jobb. Ez legyen a hétvége mottója! A Bika Hold családi-, és gasztronómiai programoknak kedvez, ami azt „javasolja”, hogy menjetek haza, és lessétek el az idősebbek főzési tudományát! A szerelemed szívesen veled tart.

+ ajcsi szombati horoszkóp

Könnyen úgy érezheti, kedves Bika, hogy, amikor halad a szekér, akkor mindenki hirtelen elõbújik a ködbõl, s vállszélességgel felsorakozik ön mellett, ugyanakkor, amikor keményen kellene küzdeni és sok a feladat, valahogy mindenki hirtelen eltûnik ön mellõl. Megfigyeléseiben sajnos lehet valami. Próbáljon meg azonban ma nem erre koncentrálni, hanem inkább arra, hogy van egy nagy elõnye is a helyzetnek, mégpedig az, hogy biztonságot nyújthat önnek a tudat, hogy, bár többet dolgozik, mint mások, ugyanakkor ön legalább nem szorul segítségre, s egymaga is helyt tud állni, legyen szó bármirõl…

Halak

Nem ártana valamivel feldobni a hétvégét. Mit szóltok egy borkóstoláshoz, vagy lekvár-, sajt bemutatóhoz? De elmehettek kenyérsütést, kávéfőzést tanulni. A lényeg, hogy mesés illatok és ízek domináljanak egész hétvégén. Ez étvágygerjesztő így is, és úgy is…

+ ajcsi szombati horoszkóp

Egy üzleti, vagy romantikus partnere valami miatt kissé szótlanabb, befelé fordultabb lehet a szokásosnál, ami komoly aggodalommal töltheti el önt. Ne próbálja azonban erõszakkal felfeszíteni a kagylóhéjat, mert akkor csak éppen az ellenkezõjét érheti el most. Bármennyire is kíváncsi és segítõkész, adjon egy kis idõt az illetõnek, hogy rendezze sorait, s meglátja, meg fog nyílni ön elõtt hamarosan, ha eljön az ideje!

Forrás

 

Október első hétvégi horoszkópja! - Ez a hétvége a "hasznos dolgot csinálás" ideje

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.