Október végén (!) újabb 1.000 milliós reklámszerződés a vadászati világkiállítás reklámozására – a megbízó: Rogán kommunikációs hivatala

Ilyen az, amikor a kormány magán kezdi a megszorítást! Amikor önmérsékletet gyakorol, mert persze belátja, hogy egyetlen dolog fontos a pandémia-időszakban: az emberi élet megóvása. Úgy tűnik, teheti, nincsenek százezrek az utcákon, hogy tiltakozzanak, csendben halogatunk…..

Nettó egymilliárd (1.000 millió) forintos reklámszerződést kötött

a Rogán Antal vezette miniszterelnöki kabinetirodához tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal pénzén a 2021-ben megrendezendő vadászati világkiállítás kommunikációs feladataira a szervező Egy a Természettel Nonprofit Kft. – írja a 24.hu. A világkiállítás ügyes-bajos dolgaival is megbízott Kovács Zoltán egy Facebook-posztjából az derült ki: 2020 decemberig már több mint 3 milliárd forintot költöttek el a 2021-es expóra.

A portál emlékeztet, legutóbb tavaly májusban költöttek nagyságrendileg ekkora összeget hasonló feladatokra. A Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szívügyének tartott, Kovács Zoltán értő kormánybiztosi kezei alatt szerveződő

vadászati világkiállítás előkészítésének kezdeti 7 milliárd forintos kerete mára már 10 milliárd forintra duzzadt. A rendezvény összköltsége pedig a tervek szerint akár az 50 milliárd forintot is elérheti.

<< További friss hírek >>

A mostani egymilliárdos megbízást

ezúttal is a Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó New Land Media Kft. és Lounge Design Kft. kettőse nyerte.

A megállapodásból kiderül, az október végén leszerződött nettó 1 milliárd forintos keretösszegből 700 milliót mindenképpen elköltenek, azt köteles lehívni a megrendelő, 300 millió plusz áfa opcionális rész. A megbízással a megrendelő célja a szerződés szerint

„a lakosság tájékoztatása a rendezvények aktuális üzeneteiről, hátteréről és programjairól”.

A pénz felének elköltési módját kormányrendelet határozza meg: kutatási feladatok, stratégiai tervezés és tanácsadás, grafikai tervezés, PR ügynökségi szolgáltatások, online kommunikációs és közösségi média, szolgáltatások, gyártás, rendezvényszervezés fizethető belőle.

Egy hozzászólás itt: “Október végén (!) újabb 1.000 milliós reklámszerződés a vadászati világkiállítás reklámozására – a megbízó: Rogán kommunikációs hivatala

 • Avatar
  2020.11.07 - 12:55
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a kiállítás most annyira kellett, mint a mókusnak az erdőtűz. Ahogy olvasni, Európában a legtöbb országban az állam adja a dolgozó fizetésének 80℅-át, és a munkáltató a fennmaradó 20℅-ot.Nálunk Orbán jótanácsát kapták, aki azt bírta mondani, (nem szó szerint) -Aki elveszti a munkáját, az igyekezzen másikat találni.
  De van pénz külhoni, és itthoni templomokra, sportra, focira,a strómanok, és oligarchák zsebeinek tömésére, és egy rakás felesleges, és halasztható dologra. Csupán az emberek nem érdeklik Orbánt, azok az emberek, akik eltartják a hatalmasra duzzadt kormánypárti vízfejet. Szomorú ország ez….

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük