Sorting by

×

Októberi pénzhoroszkóp

Bár az időjárás még nem mutatja, de hamarosan nyakunkon az évvégi nagy költekezési hullám. Nem árt tudni, hogy az ősz ma induló havának horoszkópja mit ígér pénzügyekben.

Kos

Pénzügyi szempontból eseménytelen hónap vár rád, stagnálásra számíthatsz. Ha ezzel nem éred be, fektess még több energiát a munkádba!

Bika

A hónap első felében kisebb anyagi gondok üthetik fel a fejüket, és ebben az egyik kollégádnak is szerepe lehet. Figyelj arra, kinek segítesz, és kinek mit árulsz el az üzleti dolgaidról!

Ikrek

Ha vállalkozásod van, akkor ez a hónap megfelelő lesz arra, hogy fejlődjön. Akár a cég megmentése, akár a bővítése a feladat, a körülmények adottak a sikerhez. Legyél bátor, aki minimális kockázatot sem vállal, az nem számíthat sikerre! A hónapban egy kisebb pluszbevételre is számíthatsz, használd fel okosan!

Rák

Anyagi helyzeted javulásának legnagyobb gátja Te magad vagy. Több odafigyeléssel, profibb munkavégzéssel szárnyalhatnál, olyannyira, hogy egy fizetésemelést is könnyedén kiharcolhatnál. De az első lépés a koncentráltabb munkavégzés! Mondja a horoszkópod.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.