Októberi szerelmi- és (most figyelj!) karrier-horoszkóp leszállítva! – Bármelyik utat választod is, valamiről mindenképpen le kell mondanod…

Az élet két legfontosabb kérdéséről -szerelem és karrier- tudhatod meg, hogy mire számíthatsz, ha belenézel a friss, ropogós októberi horoszkópba! Hidd el, az ősznek is megvan a szépsége, aki nem látja, annak azt ajánljuk, fogja fel úgy, hogy már csak két évszak választja el a nyártól. Nézzük, mit ígérnek a csillagok!

Kos

Magad sem tudod igazán, mi is az, amit akarsz, így pedig nehéz elindulni a jó irányba. Bármelyik utat választod is, valamiről mindenképpen le kell mondanod, de ezt a döntést meg kell majd hoznod ebben a hónapban.

Szerelem: Nem mindennapi élményeket tartogat az október, de a kellemes pillanatok mellé néhány keserű is vegyülhet majd. Rajtad áll, hogy melyiknek engedsz nagyobb teret.

Karrier: A túl sok óvatoskodás végül ahhoz vezethet, hogy elszalasztasz néhány remek lehetőséget. Nem kell fejjel a falnak menni, de te is tudod, hogy most megéri hallgatni az ugrásra kész ösztöneidre.

Bika

Nagy munka van mögötted, de te csak azt látod, mi az, ami még rád vár, és nem azt, mennyi mindent elvégeztél már. Néha abba is bele kell gondolnod, mit tettél már le az asztalra, különben könnyen az önbizalmad láthatja kárát a dolgoknak.

Szerelem: Ha októberben új kapcsolatba kezdesz, nem árt óvatosnak lenned, mert nem minden az, aminek látszik. Ez nem jelenti, hogy reménytelen lenne a dolog, de talán több buktató áll előttetek, mint hinnéd.

Karrier: Ebben a hónapban a hosszabb távú terveidet érdemes a rövidtávúak elé helyezni, még akkor is, ha ez sok plusz munkát jelent. A befektetések végül megtérülnek majd.

Ikrek

Jó irányba haladsz, és szinte biztos, hogy ebben a hónapban el tudsz fogadtatni a környezeteddel is valamit, ami nagyon fontos a számodra, és amire szeretnéd az áldásukat. A hónap végére megkaphatod a támogatásukat.

Szerelem: Van, ami megéri a küzdelmet, és van, ami nem. Neked kell eldönteni, hogy miért mekkora áldozatot vagy hajlandó hozni, de vigyázz, nehogy a döntésedet később megbánd.

Karrier: Egy izgalmas kihívásban megmutathatod, mire vagy képes, noha az elején talán te sem bízol teljesen a sikeredben. A lelkesedésedet is bevetve azonban minden akadályt legyőzhetsz.

Rák

Minden teher könnyebb, ha van kivel megosztani, és van olyan a környezetedben, aki örömmel vállalja, hogy a segítségedre siessen. Cserébe azonban neked is tenned kell majd érte valamit, de könnyen lehet, hogy a dolog még így is megéri majd neked.

Szerelem: Egy egészséges kapcsolatban a másik hibáira is figyelmeztethetitek egymást, de ne feledd: egy kis tapintattal a keserű pirulát is könnyebb lesz lenyelni, és senkiben nem marad sérelem.

Karrier: Valamilyen kihívással meggyűlhet a bajod, és ugyan mindent sikerül időben teljesítened, sokkal több gondot okozhat a dolog, mint azt a hónap elején hitted volna.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük