Októberi szerelmi- és (most figyelj!) karrier-horoszkóp leszállítva! – Bármelyik utat választod is, valamiről mindenképpen le kell mondanod…

Nyilas

Régóta gyanakszol valamire, ami ebben a hónapban bizonyosságot is nyerhet, de nem biztos, hogy ez felhőtlenül boldoggá tesz. Kerestél, és találtál, de lehet, hogy jobban örültél volna, ha nem kell ezzel a helyzettel szembesülnöd.

Szerelem: Úgy érzed, sokat teszel a párodért, és szeretnéd, ha ezt ő is viszonozná. Célzások helyett beszélj vele erről nyíltan és őszintén, és ha látod rajta az igyekezetet, akkor értékeld a próbálkozásait.

Karrier: Minél előbb hozol meg egy fontos döntést, annál hamarabb léphetsz a következő lépcsőre. Ha ebben a hónapban el kezdesz dolgozni valamin, talán már a jövő hónapban érezheted az eredményét.

Bak

Úgy tűnik, ebben a hónapban nem tudsz eleget dolgozni, mindig van valami, ami újabb és újabb feladatokat jelöl ki számodra, és úgy érzed, sosem éred utol magadat. A kemény munka azonban meg is térül majd, nem csak anyagi, erkölcsi szempontból is.

Szerelem: Hiába próbáltok túllépni valamin, ha a probléma nyomát nap mint nap érzitek. Ahelyett, hogy megpróbáljátok takargatni a dolgot, jobb, ha őszintén beszéltek az érzéseitekről.

Karrier: Ebben a hónapban talán olyasmivel is kell majd foglalkoznod, amivel nem szívesen teszed, de tudod, hogy a karriered szempontjából most erre van szükséged. Ha mindent beleadsz, akár a hónap közepére túljuthatsz a dolog nehezén.

Vízöntő

Nem lesz zökkenőmentes ez a hónap, de sokkal higgadtabban fogadod a nehézségeket, mint ahogyan azt eleinte gondoltad. Ha nem hagyod, hogy a problémák a fejedre nőjenek, a megoldásokat is egyszerűbb lesz megtalálnod rájuk.

Szerelem: Ugyan nem lesz minden problémától mentes ez a hónap, összességében mégis a romantika és a sikerek hatják majd át. Ha lesznek is gondjaitok, közösen megtaláljátok majd rá a megoldást.

Karrier: Úgy érzed, értékes időt vesztegettél el, és most mindent megtennél, hogy pótold a lemaradásodat. Kapkodni nem érdemes, egy kis plusz feladat bevállalásával azonban olyan tapasztalatot szerezhetsz, ami kiigazítja a hiányosságaidat.

Halak

Nehezen engedsz el valamit, ami már régóta az életed része, most azonban úgy érzed, hogy visszatart, és nincs már időd arra, hogy tovább várakozz miatta. Az érzelmi szálakat elvágni azonban nem egyszerű, és ezt meg is szenvedheted ebben a hónapban.

Szerelem: Mindent mérlegre kell most tenned, mert olyan helyzetek alakulhatnak ki az életedben, ahol nincs helye olyasminek, ami nem érdemelte ki a helyét. Lehet, hogy nehéz döntéseket kell majd meghoznod a szerelmi életeddel kapcsolatban is.

Karrier: A siker érdekében most nem elég a kialakult problémákat elsimítani, a helyzet gyökerét kell kezelned, hogy a gondok többé ne újulhassanak ki. A maszatolásnak most nincs helye, végső megoldás kell!

Forrás

 

Októberi szerelmi- és (most figyelj!) karrier-horoszkóp leszállítva! - Bármelyik utat választod is, valamiről mindenképpen le kell mondanod...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük