BulvárCsillagjegyek

Rumlis októbert ígérnek a csillagok

csillagok

Mindenki életét felforgatja majd az október, ez derül ki legalább is a havi előrejelzéséből. Ha kíváncsi vagy rá, hogy neked mit tartogatnak a csillagok, most megtudhatod!

KOS március 21.–április 20.

Óriási energiával, néha majdnem végkimerülésig dolgozol. Élvezed, hogy fontos vagy. Sok esetben a magánéleti problémáidra is inkább a munkában keresed a megoldást. Anyagi szempontból bőkezűen bánnak veled a csillagok. Kreativitással, sok új ötlettel nemcsak pénzt, de elismerést is szerezhetsz. A szerelemben most többnyire zárkózottan viselkedsz.

BIKA április 21.–május 20.

Az anyagiakkal most sem vagy közömbös. Miért is lennél, hiszen éppen a családod számára kell megteremtened a jó vagy a még jobb körülményeket. A befektetésekkel azért bánj óvatosan! Lehet, hogy egy ajánlat elsőre vonzó, de hosszú távon kiderülhet, hogy alig ér valamit. Egy barátságról kiderülhet, hogy csak délibáb, de most jól fogadod.

IKREK május 21.–június 21.

Munkafronton, főleg a kreatív területeken most inkább a lassúság és az előrelátás jellemez. Az előtted álló hónapban még azokban az ügyekben is nehezen döntesz, amelyek már olajozottan haladtak. Akár egyedül, akár párban élsz, számítanod kell egy románcra. Mielőtt elmerülsz az újdonság erejével ható kapcsolatban, vizsgáld meg, mennyire valódi a dolog.

A hűvös ősz meghozza a sólet-szezont, mi még a nyáron írtunk egy különlegesről

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

RÁK

Ha éppen a családalapítás körül forognak a gondolataid, jó úton jársz. Természetesen ez csak azokra vonatkozik, akik hosszabb kapcsolatot tudhatnak magukénak. De a többiek számára sem lesz unalmas a hónap. Egy szerelem vagy egy új, reményteli ismeretség hoz lázba. Új kapcsolatok esetében érdemes arra a hangra is hallgatni, amely azt mondja: lassíts.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A jövőmondás természetesen a Rákkal nrm étvéget a következő oldalon folytatjuk. klikkelj!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author