Egy sportoló teljesítményét látszólag könnyű megmérni. Ott mindenképpen, ahol tömegre, időre vetítve kvantálható ez a teljesítmény. A teljesítmény alapján a magyar színekben induló Liu-testvérek minden elismerést megérdemelnek. Azt pedig csak remélni merem, hogy nem minden kommentet olvasnak el azok közül, amelyek az internet bugyraiból kipüfögnek.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Nem a teljesítménynek örülnek, hanem fanyalognak

Mert Pannónia Géniuszának permanensen ellenségeskedő közhangulat-teremtése láthatóan megtette a magáét. Ez is mérhető. Azokon a beszólásokon, amelyek nem a – Magyarországon, vegyes házasságból született – testvérek teljesítményének örülnek, hanem migránsoznak, fanyalognak. Függetlenül minden mástól. Alkalmasint attól is, hogy ha, és amennyiben, magyar színekben indulna egy minden ízében bevándorló család gyermeke, abban is a hazai edzések munkájának gyümölcse jelenne meg. De az, aki gúnyolódni, vagdalkozni akar, aligha zavartatja magát a tényektől. Ahogy abban is szinte biztos vagyok, hogy a kormánypropaganda hazugsága alig érinti meg a hithű orbanistákat. Akkor is, ha maga a kormány egyik tisztviselője mutat rá a hazugságokra.

[mnky_ads id=”10552″]

Nem az ősök számítanak

Aztán eszembe jut, hogy Orbán olimpiát szeretett volna itt rendezni. Erről meg a „Race – A legendák ideje (Race)” című film. Meg az, hogy vajon Orbánnal ki mindenki nem fogott volna kezet. Vagy, Orbán ki mindenkivel nem fogott volna kezet. A híveiről már nem is beszélve. Holott továbbra is kétségeim vannak, hogy negyven generációra, ezer évre visszamenőleg fel tudnák-e sorolni a potom 549.755.813.888 (2^39) biológiai ősüket. De nem is kell. Ahogy Aradon sem az őseik miatt végeztek ki embereket annak idején. Az agyrágó bogarakat éhen halasztó rasszisták tehát fanyalogjanak nyugodtan.

A többiek pedig örüljenek a magyar sportsikereknek.

[mnky_ads id=”10553″]

8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A magyarok mindig is egy xenofób, rasszista nép volt. Tisztelet a kivételeknek, de azok kevesebben vannak. Egy igazi söpredék. Meg lehet nézni az egész történelmüket Horthy Szálasi és a többi fasiszta tömeggyilkosok.

  2. Turulfejű buta, maradi nép, akik örök rabszolgasorsra ítélik önmagukat és sajnos azokat is, akik ebben a fertőben nem óhajtanának részt venni. Orbánék a gyűlöletlángját lobbantották fel az erre fogékony buta, xenofób magyarok lelkében. Szégyen ma magyarnak lenni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét