Sorting by

×

„Oltásra Éhezők Viadala”

„Rendkívüli oltási akciót” hirdetett meg mára az Országos Oltási Munkacsoport, Pfizer-oltásra lehetne jelentkezni az EESZT rendszerén keresztül, a gond csak az, hogy annyira népszerűnek bizonyult az akció, hogy egyből lehalt a rendszer, így az időpontfoglalás sem lehetséges.

Pedig a reggeli adatok alapján nagy szükség lenne a 100 ezer dózis rendelkezésre bocsátott Pfizer-oltásra

ahhoz, hogy ma elérjük a 4 milliós beoltotti számot, amivel a nyitás következő lépcsője megtörténhet holnap. Közben gyűlnek a sorok az oltópontoknál. Ma reggeltől akár mai Pfizer-oltásra is lehet időpontot foglalni, vagy legalábbis lehetne, az elméleti lehetőség megvan rá, csak az EESZT oldala nem bírja a terhelést, reggel óta nem megy az oldal. Ha be is jön nagy nehezen valami, az az üzenet jelenik meg, hogy

„Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük! Állami Egészségügyi Ellátó Központ, EESZT üzemeltetés”.

De egyébként jellemzően ez fogad minket az eeszt.gov.hu oldalán:

(Forrás)

Vásárhelyi Mária szerint….

“Tényleg úgy bánnak ebben az országban az emberekkel, mint a cirkuszi állatidomárok a rájuk bízott majmokkal. Ha jól végrehajtják a feladatot, kapnak egy kockacukrot. Hogy elérjük a miniszterelnök által megparancsolt 4 millió beoltottat, ma – egyetlen napra! – lehet pfizer oltásra jelentkezni.

A regisztrációs rendszer persze már reggel összeomlik, az emberek kétségbeesetten ülnek a gépeik előtt, hogy hozzájussanak a legbiztonságosabbnak tartott vakcinához, de hiába nyomkodják a billentyűket, nem férnek az oldalhoz. S hogy fokozza a harci lázat, a miniszterelnök reggel még azt is elmondja a rádióban, hogy akinek ma nem sikerül pfizerrel beoltatnia magát, az ezután hosszú ideig ne is álmodjon erről.

S történik mindez azért, hogy holnap tódulhasson a közönség a Fradi meccsre, no meg mert a főnök így parancsolta.

A szakértői meg arról beszélnek, hogy a negyedik hullám elkerülhetetlen.

Tényleg? Vajon Izraelben és Nagy-Brittaniában is lesz negyedik hullám? Kétlem.

Mert ott nem nyitottak akkor, amikor még csak a lakosság kevesebb, mint egynegyede volt biztosan védett és naponta 180-190 ember halt meg. Néhány hete még Csehországban többen haltak meg, mint Magyarországon, de ott akkor olyan szigorú intézkedéseket léptettek életbe, hogy most már harmadannyian halnak meg naponta, mint nálunk. A harmadik hullám is azért volt ilyen kemény nálunk, mert a foci miatt Európában mi zártunk a legkésőbb. Most pedig, miközben még mindig nálunk halnak meg a legtöbben lakosságarányosan covidban, mi nyitunk elsőként.

Nekem senki ne mondja, hogy ez kevésbé ijesztő, mintha a lovát nevezné ki szenátornak.

Viszont sokkal veszélyesebb! Vannak olyan természeti katasztrófák, amelyek ellen nem lehet védekezni, de ez a vírus most már hál’Isten nem ilyen. Lehet ellene védekezni és azokban az országokban sikerül is, ahol a védekezést nem rendelik alá egy diktátor akaratának és szeszélyeinek.”

Hadházy Ákosnak ez jutott eszébe a fentiekkel kapcsolatban:

“A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!

Egy fiatal honfitársunknak alapbetegsége miatt az orvosa nem javasolta a kínai oltást.

Regisztrált és időpontot is kapott AstraZeneca oltásra, de amikor megjelent, közölték vele, hogy nekik olyan nem is volt.

A rendszer pedig olyan, hogy ha valaki nem jelenik meg az oltáson (itt megjelent, csak nem volt oltóanyag) és előtte egy nappal telefonon nem mondja le, akkor 19 nap múlva regisztrálhat újra időpontért. A telefonos központ persze elérhetetlen.

Hatalmas a káosz, a hétvégi focimeccsek és a júniusi Eb-mérkőzések érdekében ma egy „Oltásra Éhezők Viadala” zajlik: a Tábornok bejelentette, hogy van Pfizer (de a jövő héten már nem lesz), a regisztrációs rendszer összeomlott, hatalmas sorok állnak az oltópontokon.

A Honvéd kórházban pl. regisztráció nélkül adják a Pfizert, már egy órás a sor…

Ezt is csak a magyarokkal merik büntetlenül megcsinálni (mert megengedjük).”

Gyurcsány Ferenc olvasata:

“Volt szabad vakcinaválasztás. 10 percig. Aztán összeomlott a honlap. Kubatov focicsapata miatt megnyitják a Pfizer-csapokat, de akinek korábban szüksége lett volna rá, azok nem kaptak. Legyen akkor innentől minden nap szabad vakcinaválasztás. Ne csak Fradi meccs előtt. Rendben van, fiúk?”

Dr. Kunetz Zsombor azt írja…

Ahogyan elterjedt, hogy most több helyen akár regisztráció nélkül is lehet Pfizer oltást kapni, megrohanták az emberek az oltóhelyeket. Erre természetesen rásegített Orbán bejelentése, mely szerint csak ma fognak ezzel oltani, utána több hétig elérhetetlen lesz, mert elteszik a 16-18 évesek számára.
Ebből két tanulság van,

 • az első nem igaz az, hogy nem szeretnének az emberek oltást a koronavírus ellen, csak szeretnének megbízható és nyugat-európai bevizsgált oltóanyagot kapni.
 • Kettő, ismét maga a kormány és a miniszterelnök gerjeszti azt a feszültséget, amely hasonló sorokat alakít ki, és amely a vírusgócokká teszi az oltópontokat.

Tisztességes kommunikációval, a keleti vakcináról is meggyőzhetőek lennének az emberek. Tisztességes szervezéssel elkerülhetőek lennének ezen vírusgócpontok kialakulása.”

 

olt

átver

3 hozzászólás

 • 2021.04.30 - 13:19
  Közvetlen hivatkozás

  Sok fideszhivő birka csak tapsikoljon, lehetőleg ne is probálkozzon csak a kinai, vagy orosszal. idióta agyhalott OV ezt is megcsinálta, csak baromságot tud ez a diktátor és bandája !!!

  Válasz
  • 2021.04.30 - 17:36
   Közvetlen hivatkozás

   Ebből is látszik, hogy a kormány, és a hozzájuk tartozó intézményekben mekkora a kupi.
   Másrészt ebből pontosan láthatja orbán, hogy melyik vakcinában bíznak az emberek. Szinte ráerőszakolnák az emberekre a kínai sz@rt,ami vagy hat, vagy nem. Jönnek a röhejes táblázatukkal, amivel kiröhögtette magát orbán, hogy ilyen “szakértői” vannak, akiktől egy ilyen hazug förmedvény telik ki.

   Válasz
 • Visszajelzés: Jöhet a harmadik oltás? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.