Omega -forever!

A rockzene barátai itthon és Európa szerte  egyaránt várják, hogy  az Omega a pandémia után végre visszatérjen a koncérszínpadokra. A Városi Kurír olvasói többször olvashattak az ős-Omegás, zseniális előadóművész küzdelmeiről a betegségeivel.

Újratöltés alatt az Omega motorja

Az RTL Klub Fókusz című magazinjának stábja az Omega frontemberét, Kóbor Jánost kereste fel, hogy egészségi állapota mellet a közel 60 éves zenekar terveiről is kérdezze.
Kóbor elmondta, hogy a koronavírus szerencsére közvetlenül nem érintette zenésztársait és munkatársait.
“Benkő László kálváriája folytatódik, de ennek sincs köze a koronavírushoz” – tette hozzá. – “Az ő állapotát rengeteg egyéb tényező befolyásolja, de ha végre bemutathatják az Omega Testamentumot és kezdődnek a koncertek, ő biztosan ott lesz.”
A riport közben telefonon felhívták Benkő Lászlót, aki ismét kórházban van. Kóbor örömmel állapította meg, hogy a zenész érezhetően egyre jobb állapotban van.
Ahogy Benkő mondta, “most ez már rendben van”, de a felépülés fokozatos lesz. Pár napot még biztosan a kórházban kell töltenie.

Sok éves harc ez már

omega
Régi csibészek (Kép:igenDe)

 

A Fókusz szerkesztői emlékeztetnek: 2018-ban robbant a hír, hogy Benkő László súlyos beteg. A májrákot legyőzte, de tavaly év végén ismét daganatot találtak, emiatt azonnal műteni kellett. Idén tavasszal pedig ismét kórházba kellett vonulnia, gyomorpanaszokkal. Erre utalt a telefonbeszélgetésben Benkő László: “most ez már rendben van”.

Végezetül azt se felejtsük el, hogy a zenekar szólógitárosa Molnár György (Elefánt) is sikeresen küzdött meg a rákkal, így remélhetőleg némi szerencse tőle is ragad Benkőre. Portálunk együtt szurkol a rajongókkal: Forever Omega!

Forrás: igenDe

zápor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük