Felszólítgatásban nagyok a magyar nemzeti szószólók. Most éppen Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét utasítanák, hogy hozza vissza azt az egy évvel ezelőtt még érvényben lévő szabályt, ami alapján Frans Timmermannak összeférhetetlen lenne betölteni az EP alelnöki tisztségét és indulni az EP-kampányban.


Hollik István levelét megírta….

Azt már tudjuk, hogy írt valami levélfélét, hiszen minden Fidesz-média ettől hangos, de azt látta valaki, ahogy bebattyogott a postára és feladta? Ki tudja, mit tartalmazott – ha egyáltalán volt – a Junckernek küldött változat? Ha ugyan azt, amiről mi is hallunk, akkor abban egyszerre van benne a követelés, annak nem elfogadása és az ezen való háborgás.

3 az 1-ben!

„Az Európai Bizottság a szerződések őre, de a szerződések őre úgy tud lenni, ha objektív és a pártoktól függetlenül végzi a munkáját”

– nyilatkozta a Hír TV-nek a kormányszóvivő.

Timmermans: az Európai Néppárt szélsőjobboldali erőket juttathat a hatalomba az EP-választásokon

Hozzátette, hogy nem másról van szó, mint a bevándorláspártiak „összekacsintásáról” és együttműködéséről, hiszen Juncker már megváltoztatta az egy évvel ezelőtti szabályt, hogy Timmermans indulhasson az EP-kampányban.

Vagyis tök feleslegesen veri a száját a magyar közszolga,

hiszen olyan rendelkezés betartását követeli, amiről tudja, hogy nincs érvényben!

„A január 30-i bevándorláspárti kampányesemény mutatta a legjobban, hogy miről van szó, hiszen Timmermanns átlépte a határt, nem a bizottság tagjaként, hanem a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként szólalt meg”

– mondta Hollik, aki biztos benne, hogy a bevándorláspártiak ebben a tekintetben is össze fognak zárni, és Timmermans esetében nem fogják érvényesíteni a szabályt.

Hivatalosan is Frans Timmermans az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje

Vagyis “biztos benne”, de hangulat és gyűlöletkeltésre azért jó lesz, tehát megjáratják a sajtóban, hogy újra támadják szegény magyar kormányt. És ezért még fizetést is adunk neki! Igen, mi mindannyian, Ön is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét