Kerítésen túlKiemelt hírek

Ön még nem magyar állampolgár? – Korondon a Fidesz lasszóval fogja a szavazókat! – véli Hadházy képviselő

A Fidesz (újra) leszavazta Orbán, a miniszterek és a képviselők fizetéscsökkentését

Honlapja szerint Korond egy falu a romániai Hargita megyében. A Sóvidék legnevezetesebb települése, iparművészeti, idegenforgalmi és művelődési központja. Híres fazekasfalu, vasas-kénes gyógyfürdővel, négy borvízforrással. A falu Székelyudvarhelytől 26 km-re északnyugatra, a Korondi-medence déli szélén a Korond-patak völgyében, a Kebeled-, az Észak- és a Súgó-patakok találkozásánál fekszik. Lakossága 2002-ben: 6180 fő, ebből magyar 4869 fő. Az alábbi történet ebben a faluban játszódik, de feltehetően nem egyedi az eset…..

“Ezt a plakátot Korondon fényképezték

-vezette fel Hadházy Ákos közösségi oldala beszámolóját.

fotó: H.Á. facebook oldala

A Fidesz lasszóval fogja a szavazókat

A plakát is lebuktatja őket, hogy nem a határon túli honfitársaink nemzetbe ölelése a cél, hanem a szavazóvásárlás.

Az igazi, magyar identitású honfitársaink már régen megkérték az állampolgárságot, nem kellene őket plakáton noszogatni. Ha pedig az igazi, magyar identitású honfitársaink lennének a hirdetés célközönsége, akkor

együvé tartozást, szolidaritást, magyar oktatást ígérnénk a plakáton, nem pedig schengeni útlevelet, személyit és pénzt.

fotó: H.Á. facebook oldala

Ez a hirdetés inkább olyan embereket keres, akik egy kis haszonért cserébe majd odaadják levélszavazataikat a fideszes aktivistáknak, akik majd szépen kitöltik és beviszik a konzulátusra.”

A hozzászólók véleményéből….

“Undorító, rohadék, tolvaj bagázs. Csak a becstelenséget látni mindenfelé az országban. Ezek hazudnak éjjel, nappal, reggel, este és még álmukban is.”

“Heti rendszerességgel vidéki településeket látogatunk meg, hogy Ön helyben intézhesse honosítási ügyeit, így házhoz megy a haza! Keresse kollégáinkat a következő Bákó megyei településeken: … https://www.facebook.com/EurotransAlapitvany”

“Én csak azt nem ertem, miert nem mennek el az ellenzeki vezotok oda is. Hozzajuk sem jut el semmi, úgy mint a szegeny zonakba.”

“Lesülhetne a bőr a képükről !!!!! Meg azoknak is, akik pénzért lesznek magyarok !!!!”

“Meggyűlölteti velünk az ott élő ,volt magyarokat!!”

“Úristen, ezt a hazaáruló , hatalmához foggal körömmel ragaszkodó diktátort . Szégyen.”

“Miért nem úgy kezdik, hogy mi a feltétele annak, hogy egyáltalán beadja valaki a kérelmet? Alaptörvényben és az állampolgársági törvényben szépen le van írva… ez így csak egy “heti akcióink” típusú szórólap”

“Csak itt, csak most … tessék, vegyék, vigyék. Mint egy leárazás.”

“Ha ezt a sok szemétséget Romániában csinálta volna Orbán, már rég úgy járt volna mint a csau…..”

“Van már több mint 1,1 millió import újmagyarunk. Pusztán az itthoni szavazókkal már nem nyerne választás a fidesz, ahogy már 2018-ban sem nyert volna a beszivárgó, megvásárolt, import szavazók nélkül.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Ön még nem magyar állampolgár? - Korondon a Fidesz lasszóval fogja a szavazókat! - véli Hadházy képviselő

Szólj hozzá!