Ön szerint mennyibe fáj a parkolás éjjel egy kórház sürgősségi osztályánál?

Értem én, hogy dübörgő hazánkban a kórházak minden forintért lehajolnak, főleg amióta megtudták az Orbáninfón, hogy nem lehet több hiányuk, ha kapnak a közösből elég pénzt a gyógyításunkra, ha nem. De ez azért….

A pofátlanság teteje….

2020 Magyarországának egyik nagyvárosában, jelesül Győrben, ha valakinek éjjel sürgősségi ellátásra van szüksége és autóval megy a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba, ami teljesen magától értetődik, hiszen csak az vetemedik ilyesmire, akinél nagy és sürgős a baj, 3 óra parkolóban állásért 5.500.- forintot kell perkálnia.

„Magyarország jobban teljesít :győri kórház éjszaka 22.21-től hajnali 01.26 – ig üres kórházi parkolóban potom 5500.ft!!!!!!hogy nem szégyellik a pofájukat éjszaka is pénzt kérni főleg a sürgősséginél ahová nem vicces kedvében megy az ember!!!!!!!”

A hozzászólásokból….

„Ki van függesztve világosan a szabályzat és a tarifa. Emellett minden elérhető médiumban megjelent. Ha olcsóbb lenne, akkor a mozisok, plázázók is ott parkolnának, ergo nem lenne szabad hely. Akkor meg az lenne a probléma. Így a kérdés az, hogy melyik a jobb, ha a sürgősségire bevitt beteggel nem talál parkolót, vagy ha van parkoló (fél órán keresztül ingyenesen használva), de fizetni kell érte?! Mindenki egyéni preferencia és helyzet alapján el tudja dönteni a számára megfelelő megoldást…”

„Ha valaki betegen megy akkor igazán eltérhetnek a parkolási díjtól, de a hajléktalanok ott melegednek a sürgősségi azokat senki nem kérdezi meg hogy beteg vagy csak ott van.”

„Ki van írva hogy 1/2 óráig ingyenes utána vidd ki az autót!!!”

„mikor a mentő beviszi a hozzátartozója és értesítenek és azt sem tudod, hogy fiú vagy, vagy lány úgy rohansz be és nem tudod mi fog történni akkor kisebb gondod is nagyobb annál, hogy fél órán belül elhagy az egyébként tök üres kórházi parkoló és akkor még levesnek 5500 Ft-ra hát ez szerintem több mint tisztességtelen!!!!!!!”

„Szomorú és szégyenteljes, ez a véleményem!!!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük