Van az a pénz, amennyiért a HírTV-riporternek korpásodik az agya!

Mennyire lehet beárazva egy ember pályája? Mondjuk kijárta a nyóc elemit, meg a gimnáziumot, jó esetben egy “médiában akarok dolgozni” szakot valamelyik főiskolán, majd munkát kapott, Ő lehet egy riportere a hőn áhított HírTV-nek.

Felcsillan a kiugrás lehetősége

Képzeljük el a reggeli feladatkiosztást, ahol azt az ukázt adja az aktuális szerkesztő, aki szintén éles kés lehet a fiókban, hogy menj fiam és csinálj bohócot magadból, kérdezz valami baromi ütőset az “ellenzéktől”. Feltehetően pontos itinert is kap a mikrofonállvány és útnak indul a ministáb.

Mivel a hozzáértőket már kirúgták, így nem volt senki, aki elmondta volna nekik, hogy pont most írják ki magukat a médiamunkásnak nevezhetők táborából. Szegény srác, aki vakon teszi a dolgát nem is sejti, hogy mennyire vérciki, amit csinál és, hogy jobb társaságban csak röhögnek rajta mindkét oldalon.

A kipécézett ezúttal: Karácsony Gergely

A kitalált “ütős téma” Karácsony beígérte, de nem állította meg vasárnap óta a klímaváltozást.

A Fidesz-közeli megmondó emberek szerint Karácsonynak az volt az ígérete, hogy megállítja a klímaváltozást Budapesten. Természetesen nem ez volt az ígéret, hanem a klímaváltozás káros hatásainak mérséklése, illetve a klímabarát város felé való elmozdulás.

A Karácsony miért nem állította meg a klímaváltozást

kérdéskörben Bohár Dániel, a Hír Tv riportere jutott a legtovább.

Nem kósza ötlet, készültek rá…

Dúl a Fidesz-trollság

Hétfőn és kedden több ellenzéki Facebook-csoportba is beposztolták kérdésként, hogy mikor lesz már ingyenes a BKV? Az egyik Fidesz-közeli blog egy történetet is kitalált, amely szerint egy bliccelő polgártársunk bemondta, hogy Karácsony miatt nem vett jegyet, és az ellenőrök nem büntették meg. A Fidesz-közeli blog ezután felszólította az olvasóit, ne vegyenek jegyet és bérletet, hivatkozzannak Karácsonyra.

Sőt elkészült egy ilyen jegy is, ami a Fidesz Facebook-oldalainak nagy részére ki is került.

Forrás

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük