Ön szerint mit jelent(het), ha a napokban egy ellenzéki potentát bejelenti, hogy házi karanténba vonul?

Bizony, vészterhes napok ezek! A Fidesz-buli után fertőzésgyanús kormánytagok házi karanténban várják, hogy leteljen a kéthetes kötelező elkülönítésük. Eddig heten jelentették, hogy potenciális fertőzők, de „szűkkörű” 150 fős volt állítólag az összeröffenés!

….elég ciki….

Először is szögezzük le, hogy minden érintettnek jobbulást kívánunk! Utána tegyük fel a kérdést, hogy kik lehetnek azok, akik jelen voltak, de nem verték nagydobra az “összetartozást”? Nem mellesleg, kikkel találkoztak azóta? Szánthó Miklós megerősítette az atv.hu-nak:

az Alapjogokért Központ magánrendezvénye volt az a szombati szabadtéri esemény, melyen egyik résztvevőjének a koronavírustesztje pozitív lett

– idézi az interjút a 24.hu. A KESMA elnöke ezen túlmenően nem kívánt nyilatkozni.

Orbán Viktort nem hívták meg?

A létszám alapján még könnyen lehet, hogy lesznek további karanténba kénszerülő politikusok. Viszont nincs köztük Orbán Viktor miniszterelnök, róla sajtófőnöke közölte, hogy

nem érintett.

Lendvai Ildikó közösségi oldalán így ír:

“Elhiszi valaki, hogy a miniszterelnöki hivatalt vezető miniszter, aki most karanténba került, a napokban egyszer sem találkozott a miniszterelnökkel? A fél kormány már karanténban. A miniszterelnök, gondolom, nem lesz, ez ellentmondana a “sérthetetlen vezér” karakterépítésének. Másrészt kínos kérdéseket vetne fel arról, mi az ördögnek nem voltak képesek az augusztus 20-i rendezvényektől kezdve a többi programig maszkot viselni, legalább a példaadás kedvéért?! Azt hitték, hogy a koronavírus a koronázatlan királyokat udvariasan kikerüli, vagy mi. De talán most felfogják, hogy nem lehet tovább így folytatni, rendes kontaktkutatás, széleskörű tesztelés, felelős vezetői példamutatás nélkül.
Velünk szórakoznak, nemcsak magukkal és a családjukkal.”

Merre jártak azóta?

Például Varga Judit a közösségi oldala tanulsága szerint több helyen is megfordult, ahol maszk nélkül került kapcsolatba az ottlévőkkel:

A vírus és a lebukás kapcsolata….

Mi van akkor, ha pár ellenzéki politikusról, odaköthető “fontosemberről” a napokban derül ki, hogy szintén karanténba kellett vonulniuk?

Az biztos, hogy csak a teljesen elvetemült Soros-bérenc ballibsiknek juthatna eszébe, hogy esetleg ők is a meghívottak titkos listáján lettek volna, ugye?

Folyamatosan keringenek hírek arról,

hogy a baloldalon lehetnek olyan politika-közeliek, akik nem, vagy nem csak az összefogásra készülők fizetési listáján szerepelnek. Eddig csak folyosói pletyusokból lehetett hallani neveket, de mi van akkor, ha -ne adj Isten- a koronavírus lerántja a leplet a koronázatlan sumákokról?

Vagy elképzelhető, hogy inkább mélyen hallgatnak -ha voltak egyáltalán- a hétvégéjükről és csendben köztünk járkálnak? Egyik rosszabb lehetőség, mint a másik!

Mindenesetre érdeklődéssel figyeljük, ki, mit jelent be a napokban!

 

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük