Öngyilkos lett Bogdán László, Cserdi polgármestere – legyen könnyű neki a föld!

Hiteles forrásból megerősített információink szerint ma éjjel elhunyt Bogdán László, Cserdi polgármestere – írta a Hírklikk.

Öngyilkos lett…..

A falut sikertörténetté emelő polgármester információink szerint élete 47 évében önkezével vetett véget életének.

Bogdán szegény sorsú roma családban családban született Pécsett, 1974-ben. Apja bányászként dolgozott. Gyermekkorában költöztek családjával Cserdibe. Miután anyagi okokból nem tanulhatott tovább, saját magát képezte, fejlesztette. 2002-ben független jelöltként lett Cserdi alpolgármestere, 2006 óta pedig polgármestere.

Cserdiben a vezetésével mintafalu jött létre

Oktatási programot indított, hogy a családok elsajátíthassák a háztáji gazdálkodáshoz szükséges ismereteket, a falu mezőgazdasági termelésbe kezdett, és kertészeti közmunka-lehetőséget biztosítottak. A megtermelt feleslegből rászorulókat segítettek.

Polgármestersége alatt az addig nagyon rossz bűnügyi statisztikákat felmutató faluban gyakorlatilag megszűnt a bűnözés. 2015 óta Magyarország tehetséggondozó nagykövete volt.

Via Hirklikk

5 hozzászólás

 • Avatar
  2020.07.14 - 13:27
  Közvetlen hivatkozás

  Le írhatatlan. Részvétem a családnak. Nem tudom hogy mi vihette rá erre a szörnyű tettre de biztos volt oka!!A megszorítások az önkormányzatokkal.lehet ez is közre játszott neki hogy nem tudott úgy működni a falu népével ahogy szerette volna!Sajnálom 1 áldott ember volt nyugodjon bekebe!!

  Válasz
 • Avatar
  2020.07.15 - 21:14
  Közvetlen hivatkozás

  Aki egyetlen percig ismerte BL-t, aki kicsit is szimpatizált vele, az nem lehet képes elhinni ezt a marhaságot, hogy ez a kötelességtudó, lángszívű, félelmetesen okos ember, aki tudja, hogy amit felépített, messze még a késztől, hogy még nem áll a mű – durván eldobja magától az életet! Aki jobban ismerte, netán a barátságával is megajándékozta őt Bogdán Laci, az biztos benne, hogy minden nehézség ellenére szerette az életet és soha nem dobta volna el! De aki szerette, és ilyenek voltunk legtöbben, az biztosan tudja, hogy mélyen vallásos emberként is soha nem tudta volna önkezével elkövetni azt, ami elvitte tőlünk! Drága Laci nyugodj meg, pihenj most már békén, én soha nem fogom elhinni, hogy meghaltál, mindig itt leszel velem és szeretett népeddel , ahol egyszer biztosan megvalósul,mi, akik szeretünk, azon leszünk, amiért éltél és harcoltál, hogy együtt éljen békében minden magyar ember, fehér vagy csokibarna bőrrel és mindenki úgy szeresse a többi embertársát, ahogyan azt te tetted, ahogy tőled tanultuk!

  Válasz
 • Avatar
  2020.07.16 - 17:59
  Közvetlen hivatkozás

  Ilyen jóképességú gyerekre , hogy nem figyelt fel egy pedagógus-akkor lehetett volna iskolába juttatni ingyen az ilyen gyerekeket!!!!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük