Öngyilkossági kísérlet: Leugrott a legmagasabb szikla tetejéről, rendőrök mentették meg

Öngyilkossági kísérletről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. február 25-én este. A bejelentés tartalma szerint a Budakeszi Vadaspark környékén ugrott le valaki valahonnan – ennyi információval indult a budakeszi járőr és egy polgárőr.

Ennyi is elegendőnek bizonyult, a helyszínre vonatkozó sejtés beigazolódott, amikor a park leghátsó parkolója melletti tisztásnál, a sziklapárkányok alatt és a bokrok mögött egy összekuporodott férfit vettek észre a sötétben.

A szolgálati kocsi fényszóróival világítottak, hogy az érkező mentők könnyebben megtalálják

A 23 éves dunaújvárosi férfi magánál volt, az öngyilkossági kísérlet  után, amikor odaértek. Nyirkos ruhában vacogott, ezért a rendőr pokróccal betakarta.

Fájdalmai voltak ugyan, de hajlandó volt beszélgetni

Elmondta, ivott, mielőtt a legmagasabb szikla tetejéről leugrott. Sajnálja, de nem akar tovább élni.

Míg a mentők kiértek, a járőr óvatosan „megvizsgálta” – esés közben sérülhetett meg bal válla és itt-ott voltak zúzódásai, a feje azonban nem vérzett, komolyabb sebesülése első ránézésre nem volt. Táskáját kezdte keresni, de nem tudta megmondani, hol hagyhatta el, a közelben nem látták.

A rendőr segített a mentősöknek a nyakrögzítő pánt felhelyezésében és a hordágy cipelésében.

öngyilkossági kísérlet, felhívás

Megkerült az elhagyott táska is

A sziklapárkányt megkerülve gyalogolt a polgárőrrel az erdei úton a szikla tetejéig, amikor az elemlámpa fényénél megpillantották az elhagyott táskát, benne egy boros üveggel és személyes tárgyakkal. Magukkal vitték, hogy visszajuttathassák tulajdonosának.

Forrás: police.hu

FRISS HÍREINK!>>>

öngyilkossági kísérlet, figyelmeztetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük