Önön a világ szeme! – Itt vannak az újranyitás nemzeti kérdezz-felelek kérdései!

Újra szükség van Önre! Vagyis a szavazatára, most éppen nemzeti konzultáció formájában. Az eddigiek alapján “sorsdöntő kérdésekben” kell irányított “nemzeti” véleményét kinyilvánítani, természetesen előre jól kifundált állítások helyeslésével.

Indul a kérdezz-felelek!

Nemrégiben jelentette be a kormány, hogy az ország újraindításának témájában nemzeti konzultáció indul, ezúttal online formában. Orbán Viktor sokat ad a nemzeti konzultációk eredményeire, a korlátozásokkal kapcsolatos legutóbbi konzultáció legtöbb elemét is beépítették az intézkedések közé.

Ma reggel Magyarország Kormánya Facebook-oldalán Dömötör Csaba tájékoztatott videón arról, mik lesznek az online konzultáció témái:

 • Az egyik fő kérdés, hogy a korlátozásokat lépésről lépésre, vagy a járvány végén egy lépésben oldják e fel
 • A védettséget igazoló igazolvánnyal rendelkezők kapjanak-e felmentést a kijárási korlátozások alól?
 • Egy kérdés érinti majd az este 8 órás korlátozásokat is.
 • Több kérdés vonatkozik az éttermek, szállodák, sportlétesítmények, újranyitására. (Ez függ a járványügyi helyzettől, de nem mindegy, mennyien támogatják az újranyitások egyes lépéseit, bizonyos biztonsági feltételekkel.)
 • Egy szintén fontos kérdés lesz az, hogy a járvány végéig csak azok a külföldiek jöhessenek Magyarországra, akiket beoltottak, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

melegfront

3 hozzászólás

 • 2021.02.17 - 13:43
  Közvetlen hivatkozás

  -bírni nyitni korlátozást föloldani kocsinak állatkertek éternek mennek csődbe az embereknek is jár a szabadság!!!ha elkapom a vírust azt saját magamnak köszönhetem akkor!!!de légyen vége már a korlátozásnak megbolondulnak az emberek!!!

  Válasz
 • Visszajelzés: Húsvétkor nyitunk? - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük