Sorting by

×

Önről már nyilatkozott a Budapest Bank, hogy “nem nyújtott kölcsönt, és hitelt sem folyósított” a családjának?

Ne lepődjenek meg, ha holnap a Budapest Bank külön közleményben közli, hogy “nem nyújtott kölcsönt, és hitelt sem folyósított” nekem és családomnak.

A többi bank is megtehetné, de úgy lászik, ez csak az állami bank külön szolgáltatása az állampolgároknak

Valamiért Rogán Antal új feleségével kezdték, pedig én előbb vagyok a névsorban, de biztosan bepótolják.

Nyugodtan megtehetik, mert így igaz. Nálam azért, mert nem is terveztem hitelt kérni, (igen kellemetlenül érintene, amikor vissza kell fizetni). A Rogán-rokonságnál meg azért, mert a szerződés bejegyzését, amelyet egy hatalmas földbirtok megvásárlásáról nyújtottak be, a Kormányhivatal végül megtagadta.

Ne firtassuk,

a botrány hatására leszóltak-e nekik, vagy más okból állították le az utolsó percben a milliárdos üzletet.

A lényeg, hogy a bank egészen biztosan nyilatkozik majd rólam és a másik sokmillióról is, akiknek szintén nincs náluk hitelük.

Várnám ezután a komolyabb élelmiszerláncok nyilatkozatát is arról, hogy nem vettem náluk póréhagymát. És mirelit sóskát valamint pacalkonzervet sem. Ez is igaz lesz. Ahogy a Közlekedési Vállalat várható közleménye is, hogy az elmúlt héten nem szálltam fel a 41-es villamosra.

Nagyot csalódnék,

ha a Budapest Banknak rólam egy szava sem lenne. Hát nem vagyok nekik érdekes? Tehetek én róla, hogy Rogán Antal az istennek sem akar feleségül kérni?, Pedig velem semmilyen földbirtok vagy gigahitel gyanújába nem keveredett volna.

Vak cina

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Önről már nyilatkozott a Budapest Bank, hogy “nem nyújtott kölcsönt, és hitelt sem folyósított” a családjának?

  • 2021.02.14 - 13:06
    Közvetlen hivatkozás

    Azert minden magyar ismeri azt a mondast, hogy “Minden csoda 3 napig tart” vagyis most ezt nyilatkozza a bank, hogy megnyugtassa a kozvelemenyt, aztan mire a Foldhivatal is a vegere er a hosszu adasveteli eljarasnak, a barbi rogan nevre irasanak, addigra a bank is visszavonja ezt a kis felfuggesztest. Nincsenek csodak az orbani tarsasagban

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.