Önt érdekelné? Na bumm! Titkolják, hogy Orbán Viktort tesztelték-e Covid-19-re!

Mi lehet az oka annak, hogy nem publikus adat, hogy az ország első számú közszolgája átesett-e koronavírus teszten? Azt láttuk, hogy megmérik a hőjét, de tovább egy tapodtat se? Pedig nem mindegy, milyen állapotban dönt életről-halálról!

Aki azt gondolja, hogy egy ilyen “HVCS” sérthetetlen, az nagyon téved

Hadházy Ákos közösségi oldalán vetette fel a kérdést:

“A miniszterelnök titkolja, hogy végeztek-e már rajta koronavírus-tesztet és ha igen, milyen eredménnyel.

Ahhoz is gyáva volt, hogy személyesen válaszoljon a neki feltett hivatalos kérdésemre, inkább egy Rétvári nevű hazugsággépet bízott meg a válaszadás megtagadásával.

A “válaszhoz” néhány megjegyzés:

  • Rétvári rosszul tudja, Magyarországon a tesztelés nem a WHO ajánlásainak megfelelően kerül sor. Ha így lenne, sokkal-sokkal több tesztet végeztünk volna már.
  • Rétvári a GDPR-ra, személyes adatok védelmére hivatkozik, szerinte ezért nem válaszolhat. Csakhogy én nem őt, hanem a személyesen a miniszterelnököt kérdeztem, a saját adatait pedig mindenki megadhatja, ha akarja. És azért egy járvány idején egy miniszterelnök egészségügyi státusza több, mint személyes adat. Különösen, ha propaganda okokból egy csomó kórházba rohangált teljesen feleslegesen.
  • A miniszterelnök feltűnően semmibe veszi a ma már egész világon nyilvánvaló evidenciát: a személyes távolságtartással és maszkviseléssel lehet a járványt fékezni, amíg nem lesz vakcina illetve egyértelműen hatékony gyógyszer.

A miniszterelnök kifejezetten rossz példát mutat,

mintha szándékosan akarná a magyarokat belehajtani a felelőtlen viselkedésbe. Ez alól egyetlen mentsége lenne, ha már átesett volna a fertőzésen. Sajnos úgy tűnik, még egy ilyen mentséget sem akar felhozni.”

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest