Juszt László: Orbán 5 milliárd 866 milliós (5.866 milliós!) konzultációs szemfényvesztése

Juszt László összeszedte az Orbán-kormány regnálása alatt konzultációs kérdőív néven futó kormánypropagandáit és azok Ön által is finanszírozott árát. A listából kiderült, irdatlan közpénzt sikerült a felzúdulásunk nélkül elverni erre a célra. Most olyan lépésre készül, -ha nem csak kerítésen belülre szánt hőbörgés-imitációról van szó- ami mindannyiunk, sőt a gyerekeink életét is befolyásolja, de szóba sem kerül, hogy újabb papirost küldetne a hőn szeretett népének.

„2010 óta működteti a konzultációs szemfényvesztést Orbán.

  • Az első ilyen íven a nyugdíjakról szóló álkérdéseket tették fel. 230 millióba került.
  • 2011-ben az „Állampolgári kérdőív az Alaptörvényről” című vicclap 800 millióba. Ezt követte ugyanebben az évben a „Szociális konzultáció”. A kérdőív a devizahitelesekkel, a közműszolgáltatókkal, oktatási támogatásokkal kapcsolatos álkérdéseket tartalmazott és a fidesz hozzájutott egy sor személyes adathoz, amit az ombudsman törvénytelennek ítélt.
  • 2012-ben a „Gazdasági konzultáció” nevű kérdőívet küldték amely adózással, járulékokkal, a nagyvállalatokkal és közműcégekkel, a minimálbérrel és nyugdíjakkal, a devizahitelesekkel kapcsolatos kérdéseket tartalmaztak 976 millióért.
  • 2015-ben jött a „bevándorlásról és a terrorizmusról szóló. Az Európai Unióval kapcsolatos kérdéseket tartalmazott! Hoppá! Kérdések az UNióval kapcsolatban. Újabb 920 millió
  • 2017-ben az „Állítsuk meg Brüsszelt!” című aljasságot 940 millióért játszották el, s fizettették ki velünk. Ismét az Unióról “kérdeztek”.
    Még ugyanebben az évben jött a Soros Györgyről szóló kampány részeként egy újabb hazugsághalmaz, amelyben a kérdésekben megfogalmazott állításokra kérték a választ 1,2 milliárdért. Az Országgyűlés 2017. december 7-ei nemzetbiztonsági bizottsági ülésén nyilvánvalóvá vált, hogy semmiféle Soros-terv nem létezik. Kamu volt a duma és a “konzultáció”.

Hogy miért szedtem össze ezeket? Hogy lássuk tisztán…

A konzultációk nem közvélemény-kutatási, hanem egyszerű politikai kérdőív formában kerültek az emberek elé. Így

sem a kérdések összeállításában, sem kiértékelésének módjában nem szerepelnek a közvélemény-kutatással kapcsolatos szigorú szakmai szempontok. Ezek pusztán politikai machinációk. Öt milliárd 866 millióért.

Nem egyszer az Unióval kapcsolatos félrevezetésekkel.

És ez a lényeg!

Ha azt játssza el a “miniducse”, hogy az emberek véleménye oly fontos számára, hogy az sem érdekes hogy mennyibe kerül, akkor egy olyan – valóban fontos kérdésben – hogy

szembe menjünk-e 450 millió európai embertársunkkal, vagy ne miért nem kérdez meg minket?

Miért dönt egy személyben? Senki ne jöjjön azzal, hogy a Parlament megszavazta, mert a parlamentben az a 132 paprikajancsi – akár bevallja, akár nem – f…ni sem mer, ha nem kap rá engedélyt.”

részeg

2 thoughts on “Juszt László: Orbán 5 milliárd 866 milliós (5.866 milliós!) konzultációs szemfényvesztése

  • vitya a Nemzet szégyene !

  • Ember nem latott ilyen „inzultacios” levelet az ellenzek reszerol – az egesz egy oriasi szemfenyvesztes volt, es persze penzmosoda, de a legjobban az (al)demokracia megletenek ketsegbeesett igazolasa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük