Orbán, a fekete szájmaszkos harcos

Orbán Viktor a csütörtöki napot a morvaországi Lednicén tartott V4-csúcson töltötte, és szokásától eltérően -alkalmazkodva a többiekhez- már védőmaszkot és bőrkesztyűt viselt. Nem is akármilyet! Mindkettőből “sötétfeketét”!

Könyökpacsi vendéglátójával, Andrej Babis cseh kormányfővel

Ahogy a Miniszterelnöki Sajtóiroda és Orbán közösségi oldalán közzétett fotókon látható, a találkozó minden vendége – így Igor Matovic szlovák, Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök is – maszkot viselt. Na jó, nekik nem az elrettentés volt a céljuk,

fotó: O.V. közösségi oldala

csupán a koronavírusjárvány okán védték egymást és magukat a fertőzéstől.

Mindez képekben…..

Estére megjelentek a videók is….

Orbán, a vicces….

“Szabadsááág”

Orbán már kesztyű nélkül, de még maszkban a “fontosember”

A látogatás apropója….

A cseh kisvárosban a visegrádi csoport – Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia – miniszterelnökei egyeztettek az EU helyreállítási alapjáról, a következő többéves uniós költségvetésről, a határnyitásokról, a turizmusról és a migrációról, írja az MTI.

A kormányfők közös sajtótájékoztatóján a magyar miniszterelnök kiemelte:

Magyarország alapvetően pozitívan viszonyul a javaslathoz a helyreállítási alapról, de még sokat kell dolgozni rajta, el kell távolítani belőle az abszurd elemeket. Morális problémát jelent, hogy összességében a gazdag országok több pénzt kapnának, mint a szegényebbek, ez nem maradhat így.

Úgy vélte, emellett

rugalmas felhasználásra van szükség, hiszen másra kell a pénz az egyes országokban.

Továbbá le kell mondani a rebate-ek, azaz visszatérítések rendszeréről, ezt a speciális összeget Nagy-Britannia kapta, de az ország kilépett az unióból, mondta.

És már péntek is van, új nap, új harc….!

gázolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük