"Orbán, a jóember"-projekt aktuális epizódja: "megcsörrent Kovács László feleségének telefonja és a vonal végén Magyarország miniszterelnöke mutatkozott be!" - Városi Kurír

Sorting by

×

“Orbán, a jóember”-projekt aktuális epizódja: “megcsörrent Kovács László feleségének telefonja és a vonal végén Magyarország miniszterelnöke mutatkozott be!”

Na ki vethette be a jó öreg “mélytorok-informátort”, aki megsúgta a Blikknek, hogy Orbán Viktor mit telefonozott Kovács László, ex külügyminiszter feleségének? Lehet találgatni!

Hirdetés

A hír

A Blikk információi szerint megcsörrent Kovács László feleségének telefonja és a vonal végén Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor mutatkozott be, aki felajánlotta segítségét egykori politikai riválisának gyógykezeléséhez. A portál értesülése szerint a kormányfő azt kérte az asszonytól, ha a világon bármilyen elérhető gyógyszer, vagy gyógykezelés hatásos lehet a volt külügyminiszter állapotának javításában, jelezze azt neki, ő pedig mindent megtesz, hogy Kovács ezt megkaphassa.

Hoppácska!

Nem elirigyelve Kovács Lászlótól és ez úton is jó egészséget kívánva neki, de kérdéseket vet fel sz orbáni felajánlás, ami csak úgy “magától” sajtónyilvános lett:

 • Ezek szerint nem jár minden magyar polgárnak a legjobb kezelés?
 • A miniszterelnöknek van jogosultsága az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetet (OGYÉI) utasítani, hogy melyik magyar milyen gyógyszert kapjon?

(Emlékeznek még az OGYÉI-felháborodásra, amikor azt kifogásolták sokan, hogy miként lehet, hogy pár nap alatt engedélyezték az orosz és a kínai covid elleni vakcinák magyar karbaszúrását?

Januárban azt nyilatkozta Szentiványi Mátyás főigazgató, hogy “a Szputnyik V magyarországi engedélyezési folyamata november közepén kezdődött. Ennek során az OGYÉI-nél áttekintették a dokumentációt, szakértőket vontak be, megtekintették az oroszországi gyártóhelyet, és kérdéseket tettek fel a gyártónak.

MINDEN KÉRDÉSÜKRE VÁLASZT KAPTAK, ÍGY JANUÁR 20-ÁN ENGEDÉLYEZTÉK AZ OROSZ VAKCINÁT.”

Az OGYÉI főigazgatója akkor azt is elmondta, az OGYÉI már a kínai vakcinagyárat is megtekintette.

Meggyőződtek arról, hogy a gyár korszerű, modern, nagy mennyiségben és jó minőségben képes gyártani. Emlékeztetett továbbá, hogy a Sinopharm vakcina hatásmechanizmusa hasonló, mint a Magyarországon régóta használt influenza elleni oltásnak.)

Vissza a jelenbe: hogy mi volt a feleség reakciója, azt nem tudjuk, lapunknak is csak annyit írt, hogy a férje állapota a család magánügye

-írta a portál, tehát feltehető, hogy Ő dicsekedett el a titkosnak nem nevezhető telefontrécs tartalmával. De, ha Ő nem, akkor ki?

Csak nem egy kormánykommunikátor találta ki a sztorit?

A miniszterelnök környezetéből nem kívántak semmit mondani, mindenesetre az beszédes volt, hogy nem is cáfolták a történetet. A Blikk legfrissebb információi szerint egyébként valamiféle javulás állhatott be a politikus állapotában, mert azóta kiengedték a kórházból és már ismét az idősek otthonában tölti a mindennapjait.

Háttér

Alig néhány hete írta meg szintén a Blikk, hogy a szocialisták egykori elnöke és többszörös külügyminisztere Kovács László, öregségére elköltözött a családjától egy idősek otthonába. Akkor még jókedvűen nyilatkozott a portálnak. Mára viszont…

Kórházba került Kovács László volt külügyminisztert – írja a Blikk. A 81 éves volt politikus felesége azt közölte a lappal, hogy az egykori MSZP-elnök.

„ egészségi állapota folyamatos orvosi ellátást igényel, nyugalomra van szüksége”.

Hiába keresik kitartóan volt kollégái, elnémult Kovács László egykori külügyminiszter telefonja. Az aggódó barátok szüntelen hívták az elmúlt héten, de csalódniuk kellett, egyszer sem sikerült elérniük a volt MSZP-elnököt.  Hiller István, aki a pártelnöki székben követte Kovács Lászlót, azt nyilatkozta, hogy nem él már az a szám, amelyen évtizedekig beszélt vele.

„Aggódunk, hogy mi lehet vele, mert semmit sem tudunk róla”

– mondta a parlament szocialista alelnöke.

A mindig energikus és fiatalos politikus első felesége halála után, 2015 nyarán újra nősült. Egy nála jóval fiatalabb hölggyel, Mónikával kötötte össze az életét. Úgy tűnt, nagy a szerelem, a nő a frigy előtt egy fiút is szült a politikusnak: a kis Lacika most 10 éves. Bár az utóbbi időben a volt külügyminiszter nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt – utoljára tavaly szeptember végén adott interjút az Indexnek –, de azt gondolta mindenki, jólétben élvezi tisztes nyugdíjas éveit, szerető családja körében.

Kapcsolódó

“Orbán, a jó ember” eddigi epizódjai

 

kovács

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.07.16 - 17:09
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a beteg diktátor, semmit nem tesz érdek nélkül, olyan undoritó egy féreg,, remélhetöen nem sokáig kell elviselnie a népnek..

  Válasz
 • 2021.07.17 - 00:39
  Közvetlen hivatkozás

  Nem kene hanyattloknunk magunkat ettol, mert Kovacs Laszlo elete vegeig specialis , TELJESKORU orvosi ellatast kap az ALLAMTOL, NEM orban viktortol, se nem a mosono felesegetol! Ez csak egy reklamfogas, ami nem igaz! Tehat jobb lesz, ha hallgat, befogja a szajat, mert SEMMI nem igaz abbol, amit leir a sajat lakajmediajaban.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.