Orbán két “haderőfejlesztés” közben a kantinban – …hisz enni kihelyezett kormányülésen is kell!

Kihelyezett kormányülést tartott és megtekintette a honvédség hadgyakorlatát Orbán Viktor miniszterelnök. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtök reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban.

Egyetlen napirendi pont

a haderőfejlesztés áttekintése.

Ezt követően Orbán Viktor és a kormány tagjai a Magyar Honvédség őszi hadgyakorlatát tekintették meg. A fontosabb mozzanatokról a résztvevők dicsőítő a Facebook posztokban számoltak be.

Orbán Viktor

“Hadgyakorlathoz sorakozó!”

“Erőt, egészséget!”

“Ebédszünet.”

Novák Katalin

“Kihelyezett kormányülésen.”

Varga Judit

“Kormányülés, hadgyakorlattal összekötve. Hajrá, Magyar Honvédség!”

MTI, tudják a közszolgálati….

“A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4), valamint Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára (b-j) a honvédség őszi hadgyakorlatán a haderőfejlesztésről tartott kihelyezett kormányülést követően a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren 2021. szeptember 30-án. Mögöttük Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnoka”

Kapcsolódó

 

Orbán két "haderőfejlesztés közben" a kantinban - ...hisz enni kihelyezett kormányülésen is kell!

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük