Orbán a macskafogóban – Jaj, cica!

Az Orbán-kormány- és párt végképp magára csapta a kettős-beszéd csapdáját, most éppen az EP küldötteik mentek szembe a főnök mondataival, biztosan nem a tudta nélkül.  Ezzel a kérdéssel foglalkozik legutóbbi posztjában az MSZP volt frakcióvezetője, egykori elnöke is.

Most akkor miiiiiiiiiiiiiiiii van????????????

Olyanról már olvastam Karinthynál, hogy valaki álmában két macska volt, és játszott egymással. De olyat még ő sem írt, hogy aztán az illető ébren is kétféle hangon nyávogott.
Erre csak a mi kormánypártunk képes. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben még nemzeti érdekünknek nevezte a szíriai török inváziót. Erre csütörtökön a fideszes képviselők is megszavazták az EP-ben Törökország elítélését, és a többiekkel együtt követelték a csapatkivonást. Jaj, cica, eszem azt a csöpp kis szád…

Na most cicaügyben három eset van

Az egyik, hogy a fideszes ci… illetve képviselők ellenségei a nemzetnek és az ő érdekének. Ez ugyebár lehetetlen – egy világ omlana össze bennem. A másik, hogy Orbán butaságokat beszélt. Juj, ez még annál is lehetetlenebb! Ennél valószínűbb, hogy hétfőn még érdekünk volt a török invázió, csütörtökön meg már nem. (Főleg, hogy közben rájöhettek, ha sokat ugrál a kormánypárt, mégis kizárják a Néppártból, akkor pedig a leendő magyar biztos reszortja maximum a kávé felszolgálása lesz. Az is felügyelet mellett, valaki megszámolja majd a kockacukrokat.)

Így viszont a legjobb az volna, ha minden reggel kihirdetné egy müezzin-féle a Várból, mondjuk a Karmeliták erkélyéről, hogy aznap mi a nemzeti érdek. (Te, cica, csak üzenj ki…) Különben a gyengébbek belezavarodnak.
Hogy is van az a film a Macskafogóról?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük