Orbán: a magyar nyelv úgy rögzítette, az uniótól pénzt kapunk. De ez nem igaz!

Orbán Viktor szokásos péntek reggeli monológjából ezen a héten is muníciót kaphat az, aki ettől várja a megvilágosodást és a “mi vagyunk a világ leg-leg-leg-jei” érzésmegerősítését. Aki a frankóra kíváncsi, azért olvasson-hallgasson mást is és főleg gondolkozzon!

Orbán: “ha tartjuk az eddigi életstílust, akkor nem lesz baj”

Az operatív törzs továbbra is ülésezik. kedden javasol, szerdán dönt, akit illet a lehetőség és a harmadik napon, pénteken megtudhatja a nép a döntést.

“A környező országokban romlik a helyzet. A magyar védekezés bevált, ha tartjuk az eddigi életstílust, akkor nem lesz baj. Aki külföldre utazik, a zöld országokat válassza, mert bajt hozhat az itthoniakra.”

“Ma Magyarországon minden van, amire szükség van egy járványveszély alatt”

“A magyar egészségügyi rendszerről kiderült, hogy Európában szinte a legjobban teljesített”

Az egészségügyi ipar is fejlett az országban

“már a lélegeztetőgépeket, maszkokat az országban gyártják le, annyit amennyire szükség van.”

Kunetz doktor megjegyzése:

“Utóbb kiderült, hogy a magyar egészségügyi rendszer, amit valamilyen rejtélyes okból folyamatosan leminősítünk, folyamatosan lekezelően beszélünk róla és itt a járványügyi vészhelyzetén kiderült, hogy Európa egyik legjobban teljesítő egészségügyi rendszere”-Orbán Viktor Kossuth Rádió (444. hu)

“magyar lakosság általános egészségi állapota elmarad a hasonló fejlettségű országokétól a régióban”- Magyar Nemzeti Bank Versenyképességi Jelentés 2020.

Nemzeti konzultáció

A nemzeti konzultáció azért is fontos, hogy egy esetleges második hullámnak úgy vágjanak neki, hogy egység, egyetértés van a döntéshozás és a társadalom között.

Könnyűzenészek, no para!

A könnyűzenészek támogatását is célul tűzte ki a kormány, a szerdai kormányülésen, így több mint ötmilliárd forintot különítettek erre a célra. A Magyar Turisztikai Ügynökség garázskoncerteket fog szervezni, ezzel is támogatják őket.

“A cigányzenészek megsegítésére is elkülönítetek egy nagyobb összeget”

“A gazdasági előrelépésekért kanyarban kell előzni”

Ugyan megtört a lendület a foglalkoztatásban a járvány idején, de nem olyan mértékben mint más országban. Nagy vállalás volt a kormány részéről, hogy annyi munkahelyet fogunk teremteni, mint amennyit a járvány tönkre tett. Ilyen vállalást egyetlen Európai ország sem tett

– mondta.

Matolcsi Györggyel folyamatosan tárgyalnak az Európai gazdaság helyzetéről, aki

azt tanácsolta a kormányfőnek, hogy ne érje be a sikeres gazdaságok másolásával,
találjon ki speciális intézkedéseket. Ahogy fogalmazott: a kanyarban kell előzni.

A fentiekkel engedte “népét” az előttünk álló hétvégére az Ember, Aki Napra Pontosan Tudta, Mikor Tetőzik A Járvány (első hulláma) Magyarországon!

Rudolf Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük