Sorting by

×

Orbán: a növekedés(em) közös magyar siker! – Cseri László szerint az élet Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Felrobbantotta a netet brit kutatók legújabb felfedezése:

előkerült egy fénykép, amely bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor kétpetéjű ikrek, akiket nagyapjuk szétválasztott és különböző családoknak ajándékozott 1965 karácsonyára.


Barguzinba látogatott katonai különgéppel Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, hogy kiássa

Alekszandr Sztepanovics Petrovicsot (barguzini álnevén Pötöfi Söndört), a lánglelkű költőt, akit rehabilitálását követően a múzeum éjjeli őrének szeretne kinevezni 9 év időtartamra. Demeter Szilárd olyan nemzeti színű ásót vitt magával, amelyet indulás előtt Orbán Viktor megszentelt.

Hoppál Péter főállású fehér hetero doktor adjunktus polihisztor második helyezést ért el

a ma reggel megrendezett ügyességi kutyaversenyen, ahol 35 másodperc alatt hozta vissza szájában az eldobott botot. Elmondása szerint nem igaz, hogy ő adott volna parancsot az első helyezett német juhász elaltatására, csak felvázolta ennek lehetőségét.

Marty Feldman, világhírű angol színész, akinek szemét Gyurcsány Ferenc 1956-ban kilövette, élete végéig műszemekkel játszott

Marty Feldman bosszúból soha nem ejtette ki Gyurcsány nevét, csupán halálos ágyán, az utolsó kenet után motyogta rossz magyarsággal, hogy „gyur-gyur”.


Lemond az elnöki tisztségről a Fidesz vasárnapi tisztújító kongresszusán Orbán Viktor,

aki ezentúl Megváltóként kívánja az emberiséget az illiberális mennyországba vezetni. A ma délelőtti főpróbán – szentté avatását követően – repülési gyakorlatokkal kápráztatta el hűséges tanítványait.

Brit kutatók rendkívül értékes dokumentumra bukkantak ma délelőtt 10 óra 40 perckor

Egy középkori rajzot találtak, amelyen a kor legendás főállású vakítómestere, Franciscus Gyurcsányus Vak Béla szemét vájja ki emberei segítségével kegyetlen módon. Gyurcsányus 1110 és 1140 között 645,6 szemet távolított el Európa-szerte.


Ujját pillanatragasztóval az igen-gombra rögzíti

Ha elhangzik a „Kérem, szavazzanak!” felszólítás, megnyomja. Mert hallása még a régi, arra kapott kiképzést. Hogy mire szavazott, azt értelmezni nem tudja, mert agyának használaton kívül helyezésével szellemi leépülése korán bekövetkezett, elszegényedett arckifejezése is a demencia elhatalmasodását jeleníti meg. A legutóbbi parlamenti ülést végig hátrafelé fordulva ülte végig: az előre és a hátra fogalmát már nem képes értelmezni, megkülönböztetni.

átver

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.