Orbán: a turizmusban sikeres vállalkozó szükségszerűen hazafi – hogy ennek mennyire örül Tiborcz-vő!

Az odáig megvan, hogy az Orbán család apraja-nagyja, sőt még a “legjobb barátok” is előszeretettel költik kemény munkával megkeresett spórolt pénzüket szállodákra, kastélyokra az ország bármely pontján? Most kiderült, hogy mindezt csak azért teszik, mert ők így “hazaszeretnek”.

“Őrült beszéd, de van benne rendszer”

A poloniuszi mondat ráillik Orbán Viktor előadására, amit a Turizmus Summit 2018 konferencián nyomott le kedden Budapesten.

Magyarországon a turizmus az egyik legsikeresebb nemzetgazdasági ágazat, mert az ország az egyik legbiztonságosabb Európában

-kezdte, majd belendült és agyba-főbe dicsérte a pereputtyot. Feltesszük a “külföld” alatt Törökországot, Oroszországot, Türkmenisztánt, esetleg Kínát érthette.

A Balaton egyre inkább Mészáros és Tiborcz felségvize

Magyarország ma erős ország, méretét meghaladó sikerekre képes országot láthat benne, aki rá tekint. Egyre többen kíváncsiak az országra, elismerik, mert vannak fiatal vállalkozók, akik sikereket érnek el, nem csak itthon, hanem külföldön is 

Hazabeszélt: jól van gyermekeim….

Az alábbiakat mintha kifejezetten a saját lábán állónak és a férjének címezte volna atyai büszkeségtől telve:

a turizmusban sikeres vállalkozó szükségszerűen hazafi, a turizmus a pénzkeresetnek az a formája, ami egyben hazaszeretet is.

Azt mondod Balaton, azt mondják: coki – a bekebelezés folyamatban

Orbán Viktor elmondta, hogy a gazdasági eredményeknek köszönhetően Magyarországnak már nemcsak a szabadsága, hanem az ereje is megvan arra, hogy az idegenforgalomban is újjáépítsenek, amit lehet.

Tiborcz-vagyon felülnézetből – a jobb rálátás okán

Az ágazatban sokan külföldi tapasztalatokkal is rendelkeznek, ami “jól van így”

Arra biztatta a szakmában dolgozó fiatalokat, hogy szerezzenek tapasztalatokat, nem elfeledve, hogy van egy hazájuk, ahová hazatérhetnek, ahol hasznosíthatják azokat. Erre nem nagyon látunk példát, de a miniszterelnök reménye töretlen. Bízik abban, hogy a fiatal, aki megtapasztalta, hogy milyen egy demokrácia nyugalmában és biztonságában jól élni és ötről a hatra jutni, az mindezt eldobva, inkább Orbánisztán kerítésén belül akar élni.

Direkt36: Tiborcz megszerezte a BDPST nevű milliárdos ingatlancég túlnyomó részét

Kivívtuk, de ….

Kitért arra is, hogy Magyarország bekerült az Európa jövőjéről szóló viták sűrűjébe, ahol vannak a bevándorláspártiak és a bevándorlás-ellenesek. Magyarország a függetlenségével meg akarja őrizni a kulturális örökségét és életmódját.

Az ideirányuló figyelemnek vannak hátrányai, mégis mindez egyre több embert ösztönöz arra, hogy ide jöjjön. Ezt ki kell használni. Ha sikeresek és erősek vagyunk, akkor a turizmusban is jól teljesítünk.

Orbán Viktor szerint érdemes támogatni az ágazatot és a turizmusban dolgozókat, az eredmények megerősítik ezt. Az idén a kormány rekordösszegű támogatást nyújtott, és a tervek szerint jövőre is fog nyújtani. 

Az Orbánnnal meccset néző török milliárdos hatalmas ingatlanfejlesztésébe kezdhet Budapesten

Erre minden bizonnyal számított Tiborcz-vő és Mészáros-barát, amikor nevükre vették a Balaton java részét és a temérdek kastélyt. Így az Ön közpénzének segítségével minden bizonnyal sikeresen abszolválják majd az elkövetkező évtizedeket. Ugyan ezt a köz csak képeken láthatja majd, mert a létesülő luxuslétesítményekbe sajna nem lesz pénze vendéglátottnak lenni.

“Magyarország a csodák soha ki nem apadó forrása”

A fenti szlogen jegyében Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója leszögezte:

A cél: 2030-ig Magyarország Közép-Európa egyik vezető turisztikai célpontja legyen. A turizmus növekedése folyamatos 2010-óta, mértéke döbbenetes

Már megint valami, amiben “leg”-ek vagyunk és az a jó benne, hogy ezt mi állítjuk ….

Napi 2.200 milliárdot kapunk az Uniótól, hogy leszokjunk a hátranyilazásról és a szotyiköpésről ….

Magyarország csodálatos, ami feladatot ró a magyarokra (…) a magyarok küldetése, hogy megismertessék az országot egymással és a világgal

A Tiborcz – Orbán páros betette azt a bizonyos saját lábát Pécsre

Érthető, hogy mindezt reklámozni kell, hiszen nem elég, ha csak kerítésen belül hisznek a miniszterelnök szavainak. Hirdetünk a világ minden táján földön, vízen és a levegőben. Ott leszünk

“minden kilométerkőnél “.

Vorosilov marsall nyomdokán – Fekete György és az Ő MMA-ja

Persze ezeket tündérálmokat felülírhatja, ha valódi háborúba keverik az országot mondjuk Ukrajnával, márpedig erre egyre több jel mutat. Ámbár ezt a kormányt ismerve akkor a katasztrófaturizmus áldásait ecsetelik majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük