Orbán, aki a kultúrához (IS) ért, új megbízatást adott Vidnyánszkynak - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán, aki a kultúrához (IS) ért, új megbízatást adott Vidnyánszkynak

Közimert, hogy Orbán miniszterelnök színház-bubus, nincs bemutató előadás nélküle! És nem csak szereti, de mint mindenben, amihez hozzálát, ebbe is beleásta magát és mára joggal mondható, hogy ért hozzá. Ja, nem…..!

Hirdetés

… és mégis….

A Nemzeti Színház igazgatója és a Színház- és Filmművészeti Egyetem alapítványának kuratóriumi elnöke eddig a Magyar Teátrumi Társaság elnöke és a beregszászi színház főrendezője is volt – azon túl, hogy természetesen direktori munkát a Nemzetiben is ellát. A Magyar Művészeti Akadémia tagja most új feladatkörrel gazdagodott. A Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint

bekerült abba a Kossuth- és Széchenyi-díj Bizottság tagjai közé, azaz beleszólása lesz abba, hogy kik kapják meg ezeket az állami elismeréseket.

Újabb pozíciót kapott Orbán Viktortól Vidnyánszky Attila – szúrta ki a 444.hu.

Ennek elnöke egyébként maga a miniszterelnök, alelnöke a miniszterelnök általános helyettese, vagyis Semjén Zsolt. Tagjai még a kultúráért és az oktatásért felelős miniszter, a kormányzati tudománypolitikáért felelős miniszter, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és a Magyar Művészeti Akadémia elnöke.

hekk

CSATT

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.02.17 - 16:36
    Közvetlen hivatkozás

    Vannak orbán körül sokan,akik nem szimpatikusak,a legtöbbről már rég kiderült,hogy nem a ménkősok eszük miatt vannak azon a poszton ahol,hanem a kellemesen érdes nyelvükkel megfelelő csapásszámot produkálva haladnak előre a fideszes úton. De ez a vidnyánszki mind közül a legellenszenvesebb fazon,aki valaha is megfordult orbán körül.Ideette a fene Ukrajnából,a fatornyos kis falujából,és máris mindenhatónak képzeli magát. Pénzért,és némi kis hatalomért segített orbánnak szétverni az SZFE-t. Nagyon kíváncsi vagyok,hogy “22 után mi lesz ezekkel a vidnyánszki-félékkel?Már most egy egész ország utálja az efféle talpnyalót

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.