Orbán analfabéta "Brüsszelből", vagy hazudik, de ez ugye lehetetlen, hiszen "Ő soha...." - Melyik a jobb variáció? - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán analfabéta “Brüsszelből”, vagy hazudik, de ez ugye lehetetlen, hiszen “Ő soha….” – Melyik a jobb variáció?

Elég gáz, ha egy miniszterelnök -a tisztánlátás kedvéért Orbán Viktor- esetében aközül kell választani, hogy bolond-e, vagy hazug! Minkét esetben alkalmatlan a posztjára és ideje lenne, ha ezt olyan következetességgel és erővel kapná az arcába, ami elég hatékony ahhoz, hogy megértse.

Hirdetés

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba

mondta a magyar miniszterelnök csütörtökön Belgrádban, újságíróknak nyilatkozva. Orbán Viktor úgy értékelt:

hasznos vita volt, az álláspontok teljesen letisztultak. Minden világos és érthető: az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat és szervezeteket beengedjük az iskolákba és az óvodákba

– mondta.

Magyarország ezt nem akarja– szögezte le az Ön nevében is

A vita arról szól, ki dönti el, hogyan neveljük a gyermekeket. Az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

„Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója”

– jelentette ki a miniszterelnök, hozzátéve:

„akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba”.

Mindeközben….

Kapcsolódó

orbán

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

 • 2021.07.08 - 14:03
  Közvetlen hivatkozás

  Egy primitiv idióta hazug és bolond is, a mi nevünkben ne ugasson ez a elmebeteg féreg,uneoritó amiket tesz már, tünjön el a fenébe a ripacs bandájával együtt…

  Válasz
 • 2021.07.08 - 14:42
  Közvetlen hivatkozás

  Azért én tudnék még orbánra néhány jelzőt. Nemcsak neki, de a maffiabandájának sincs szövegértési képessége, ezen a téren lekörözik őket az ötödikesek. Mindig, mindenben az országgal takaróznak, pedig a fidesz, vagy orbán nem Magyarország. Ezt az idióta törvényt azért csiholták, hogy az ellenzék belefusson ebbe a csapdába, és pedofil-simogatónak lehessen őket nevezni. Csakhát nem úgy sült el a dolog, mert a fél világ elmebetegnek tartja őket. Kinek-kinek érdemei szerint. Orbán úgy fog bevonulni a történelembe, mint egy ország lerablója, tönkretevője, és az a miniszterelnök, aki a maffiabandájával a legtöbb pénzt bírták ellopni,és amit nem tudtak ellopni, azt hülyeségeket költötték. (felesleges puccos stadionok) A fidesz és orbán garázdálkodását jónéhány évben telik majd kihevernünk

  Válasz
 • 2021.07.09 - 15:08
  Közvetlen hivatkozás

  MAGYARORSZÁGOT SEM EGYKORON, SEM MOSTANSÁG…- HOLMI GÉN-SELEJT MEGMONDÓ-ÁLLAMOK GYÜLEVÉSZE, SZENVEDÉST HOZÓ GYARMATTARTÓ DEVIÁNS ÖRÖKÖSEIK NEM TUDJÁK ELTÁNTORÍTANI EURÓPA KÖZEPÉRŐL; – és NÉPÉT KITÉRÍTENI a JÓISTENBE VETETT HITÉBŐL!!!
  VISZONT IGENIS HALÁLVESZÉLYES MÁR a BUZI-PEDOFILOK INVÁZIÓJA VILÁGSZERTE!!!

  …INNENTŐL FOGVA MÁR a FIDESZNYIKEK SEM MOSDATHATJÁK HÍRHEDT KALETA NAGYON GÁBORAIKAT és/vagy MÁS ABERRÁLT VÉGLÉNYEIKET!!!
  We convert your children” (“Átváltoztatjuk a gyermekedet”) című daluk (amely a YouTube-on “Üzenet a meleg közösségtől” címmel elérhető) a következő strófával indul:
  You think that we’ll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you’re correct / We’ll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.
  Magyarul: Azt hiszed, megrontjuk (erkölcstelenné tesszük, lezüllesztjük) a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem – ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.
  https://www.youtube.com/watch?v=FsNUvzKpi7g&t=5s
  A videóra a The American Conservative című hírportál hívta fel a figyelmet.
  A cikk szerzője, Rod Dreher nyilvánvalónak tartja, hogy a zeneszámot a San Franciscó-i buzeránsok egy hangos kisebbsége írta és tette közzé, hogy aztán – belátva, hogy ezzel csak a velük szemben köztudomású sztereotípiák közül is a legrosszabbat erősítik – és el is távolítják azt az online felületekről.

  Dreher kitér arra is, hogy az “átváltoztatással” a szerzők a gyermekek gondolkodásának átváltoztatását akarják elérni, hogy gyermekeink “toleránsak és méltányosak” legyenek.
  Ettől függetlenül – és ezt maga Dreher is így véli – a videó puszta léte is igazolja, hogy a magyar jogalkotó miért lépett jót, amikor eltávolította az LMBT-propagandát és agresszív fenevadjait, aktivistáit a gyermekek közeléből!!!

  A videó a “Pride-hónap” “tiszteletére” készült, felhívva a figyelmet arra, hogy bár az LMBT-lobbi jelentős előrehaladást könyvelhet el magának, még van hová fejlődni.
  (Mandiner nyomán)
  Ugyanakkor rájöttek a magamutogató gén-hordalékok, mekkora hibát követtek el és mindenhonnan töröltetni próbálják bizonyítóerejű videójukat, de nem fog menni…
  ÉSZBE-VÉSNI KÖTELEZŐ!!!
  “Ez az a teológia, amellyel a bűnözők meg akarják nyerni ifjúságunkat.
  Azt, hogy megfontoltan az ifjúság felé fordulnak, nemcsak bűnös cselekedeteik bizonyítják, hanem a bűnös szándékuk is.
  Ez a szándék a népközösség megsemmisítésére irányul.
  Egy homoszexuális tanító megronthat egy egész iskolát. Egy homoszexuális „ifjúsági szervezet vezére” megronthat egy egész, benne bízó nemzedéket. Egy homoszexuális „barátságos fickó, aki csupán szereti a fiatalembereket”, megronthatja egy egész megye ifjúságát.
  Ezek az emberek az állam ellen bűnöznek, és ilyenekként kell kezelni őket. Ők bűnözők, az állam ellenségei, mert éppen annyira cselekednek céltudatosan, mint vonzalmuk alapján. Állandóan hozzájuk hasonlók veszik körül őket, mihelyt vezető állásba kerülnek és a tőlük függő alárendeltek elöljáróivá válnak. Azután államot építenek az államban: egy titkos államot, amelynek érdekei ellenkeznek a nép érdekeivel, és amely ennélfogva az állam iránt ellenséges szervezetet alkot. Így a kör bezárul.
  Ők nem „szegény, beteg emberek”, akiket „kezelni” kell, hanem az állam ellenségei, akiket ártalmatlanná kell tenni!”
  (Forrás: harcunk.info, fordítás: Tudós-Takács János)
  https://www.youtube.com/watch?v=cgmvWm4cBSM&t=8s

  Válasz
 • Visszajelzés: Reggelizzen Orbánnal a Kossuth-on! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.