Juan Manuel Santos nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy az első államfő lehet, aki meglátogatja az újraválasztott magyar miniszterelnököt. A dél-amerikai ország elnöke gratulált ahhoz, hogy Magyarország kiemelkedik Európában a jó gazdasági mutatóival, a magas növekedési rátájával és a felgyorsult fejlődésével.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Megvolt a kóved, akkor mi a bibi?

Orbán a találkozó után kiadott MTI közlemény szerint csak szépet és jót hallott magáról és dicső tetteiről Juan Manuel Santostól és ennek ellenére a fotók – amik feltehetően előre válogatottak, hiszen a miniszterelnök Facebook oldaláról valók – tanúsága szerint, zavar, tétovaság, kisebbsége érzete süt róluk.

[mnky_ads id=”10552″]

Elképzelni is rossz, hogyan viselkedne akkor, ha kritika érné a háza elejét! Vagy éppen ez spannolja?

Nézzük a bizonyítékokat:

Ekkor éppen az történik, hogy Orbán Viktor fontosnak nevezte a kölcsönös elkötelezettséget a két nép barátsága iránt a fiatalok szintjén. Jelezte, a Magyarország által meghirdetett – és a következő időszakban bővítendő – ösztöndíjprogramoknak Kolumbia is része.

Én sem kezdhettem volna jobban a munkámat újonnan megválasztott miniszterelnökként, mint éppen a mai vendégünkkel

– méltatta a kolumbiai elnököt, hozzátéve, hogy ritkán látogat Magyarországra olyan izgalmas vezető, mint Juan Manuel Santos, akit egy igazi hősnek nevezett.

Kaptunk egy új barátot, akinek lesz képviselete Magyarországon, akinek hasonló elképzelései vannak a jövőről, és aki érti, hogy a szomszédos országokkal való együttműködésnek, a regionalizmusnak milyen jelentősége lesz a jövőben

– mondta Orbán Viktor.

Nem túl biztató, hogy ilyen mentális állapotban kell látnunk Magyarország miniszterelnökét! Mi lesz, ha mások is észreveszik?

[mnky_ads id=”10552″]

Ciklusa végére Orbán pont annyit volt miniszterelnök, mint nem – “..de nem érem be a döntetlennel..”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét