Orbán az “56. napon” úgy védekezett, hogy telefonozott egyet Trumppal!

Régi jó telefonhaverság az övék! Meghányják-vetik ilyenkor a két ország ügyes-bajos dolgait. Azt, hogy ki szokta hívni a másikat nem tudni, de minden bizonnyal Trump elnök is első helyen posztolja a tényt magát közösségi oldalán.

Reméljük a Domestosos bulit nem vesszük át!

Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke munkamegbeszélést folytatott szerda délután. A telefonbeszélgetés során szóba került

a határvédelem fontossága, a koronavírus elleni védekezés, valamint a járvány világgazdasági következményeinek kezelése

– erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

trump-orban
Fotó: (archív) MTI/Koszticsák Szilárd

Minden nagyon jó….

Közlése szerint

Orbán Viktor és Donald Trump örömmel állapította meg, hogy Magyarország és az Egyesült Államok kétoldalú politikai és gazdasági kapcsolatai továbbra is kiválóak.

A washingtoni Fehér Ház délutáni tájékoztatása szerint Trump elnök és a magyar miniszterelnök egyetértettek abban, hogy az amerikai és a magyar nép

“vágyik arra, hogy biztonságosan megnyithassa közösségeit és visszatérjen dolgozni”.

A vezetők megvitatták továbbá a fontos kétoldalú és regionális kérdéseket,

ideértve a határbiztonságot, a távközlés biztonságát, valamint az ellátási láncok diverzifikálásának és a kritikus infrastruktúra védelmének szükségességét

Orbán Viktor saját Facebook-oldalán egy korábban készült, Trumppal közös kép mellett ezt írta a megbeszélésről:

“Telefonbeszélgetés az amerikai elnökkel. Küzdelem a vírus ellen, gazdasági együttműködés, határvédelem. Csúcson a magyar-amerikai kapcsolatok.”

Érdemes a kommentekbe beleolvasni! Kis ízelítő:

“A világ két legjobb vezetője. Szerencsések az államok, amelyeknek ilyen nagyszerű elnökei vannak! Isten éltesse őket sokáig!”

“Köszönjük az emberfeletti munkáját drága miniszterelnök úr! Önnel még ilyen nagy hatalmú vezető is szívesen találkozik! Nincs mégegy ilyen nemes államférfi a világban”

“A negatív kommentelöknek írom, biztosak lehetnek abban, h konstruktív telefon beszélgetés volt !”

“Sikeres munkát kívánok drága miniszterelnök úr! A jó isten áldja meg önt! Ritkán fordul meg ilyen memes államférfi a világban, mint ön”

“És mit szólnak ehhez a türkök? És Putyin? Meg a kínai cimbik?”

“Hiába történik valami jó, a primitív ellenzéki hulladék mindíg közbeszól, nekik semmi sem tetszik. Igaz agyhalottként ez a természetes. HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ FIDESZ !”

figyu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest